ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Κωνσταντοπούλου σε Μαρκογιαννάκη: Είσαι αρχιερέας της διαπλοκής


 Κωνσταντοπούλου σε Μαρκογιαννάκη: Είσαι αρχιερέας της διαπλοκής
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τον κ. Μαρκογιαννάκη αρχιερέα της συγκάλυψης και πρόσθεσε ότι είναι έκθετος και η ιστορία θα καταγράψει το ρόλο του.
Συνεχίστηκε και χθες η κόντρα μεταξύ του προέδρου της προανακριτική επιτροπής Χρήστου Μαρκογιαννάκη και της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά την αντιπαράσταση εξέταση του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Κωνσταντίνου Μπίκα και του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη.
Το φραστικό επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο κ. Μαρκογιαννάκης διαπίστωσε ότι δεν υπάρχουν αντιφάσεις μεταξύ των δύο μαρτύρων και ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεδρίασης προκαλώντας την άμεση αντίδραση της κ. Κωνσταντοπούλου που ήθελε να συνεχίσει τις ερωτήσεις της.
Η κ Κωνσταντοπούλου τον χαρακτήρισε αρχιερέα της συγκάλυψης και πρόσθεσε ότι είναι έκθετος και η ιστορία θα καταγράψει το ρόλο του.
Ουδέποτε έχω ακούσει στη ζωή μου τόσες ύβρεις μαζεμένες αντέτεινε βγαίνοντας από την Επιτροπή ο κ. Μαρκογιαννάκης ενώ έντονο φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε και με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Ρήγα όταν η κ Κωνταντοπούλου τον ρώτησε αν θα διακοπεί τελικά η συνεδρίαση .
«’Αντε ρε νούμερο που θα μας πεις πότε θα διακόψουμε την συνεδρίαση είσαι νούμερο είσαι νούμερο», ήταν η απάντηση του.
Λίγο αργότερα οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετέχουν στην Προανακριτική κατήγγειλαν μεταξύ άλλων τον κ. Μαρκογιαννάκη ως «θλιβερό αχθοφόρο των σχεδίων συγκάλυψης που πυρετωδώς καταστρώνουν αυτές τις μέρες οι μηχανισμού ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί με τους εμπλεκόμενους στη Λίστα Λαγκάρντ», όπως τόνισαν.