ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Β΄ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: Τι ισχύει για πλέι-οφ ανόδου-Αγώνες κατάταξης και υποβιβασμό ομάδων. Ποιοί ανεβαίνουν, ποιοί πέφτουν κατηγορία


Στην Α΄κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ και ΠΙΝΔΟΣ ΑΝΩ ΑΓΙΑΝΝΗ, και απο εκεί και πέρα έχουμε:
α) Αγώνας κατάταξης για τις θέσεις 3-4 αφού ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ και ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ, έχουν απο μια ισοπαλία στα μεταξύ τους παιχνίδια της κανονικής περιόδου.
Το εκτός έδρας γκολ δε παίζει κανένα ρόλο στη διαδικασία οπότε οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν σε ημερομηνία που θα καθορίσει η ένωση.

β) Στην 5η θέση τερματίζει ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και θα αγωνισθεί με μειονέκτημα έδρας, με την ομάδα που θα πάρει την 4η θέση και θα βγεί απο τον αγώνα κατάταξης των παραπάνω ομάδων (ΚΟΛΙΝΔΡΟ-ΣΦΕΝΔΑΜΗ).

γ) Στην 6η θέση τερματίζει ο ΔΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ που θα αγωνισθεί με μειονέκτημα έδρας με την ομάδα που θα πάρει την 3η θέση στη βαθμολογία και θα προκύψει απο τον αγώνα κατάταξης.

δ) Στην Γ΄κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας θα αγωνίζονται την επόμενη χρονιά ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝ, ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ και ΠΑΟ Κ. ΜΗΛΙΑΣ, ενώ θα περιμένει ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ. ΑΓΙΑΝΝΗ τα πλέι-οφ ανόδου στην Γ΄ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία της χώρας μας.

Άν ο πρωταθλητής της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας καταφέρει να ανέβει στην νεοσύστατη Γ΄ΕΘΝΙΚΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ, τότε δε θα πέσει ομάδα απο την Α΄κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας στην Β΄ (ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ), και έτσι δε θα παρασύρει μαζί της και αυτήν της Β΄προς την Γ΄(ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ. ΑΓΙΑΝΝΗ).


ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1 ΕΛΠΙΣ ΑΝ∆ΡΟΜΑΧΗΣ  74
2 ΠΙΝ∆ΟΣ Α. ΑΓΙΑΝΝΗ  59
.................................................
3 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝ∆ΑΜΗΣ  56
4 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝ∆ΡΟΥ  56
5 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  50
6 ∆ΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΥ  49
..........................................................
7 ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣ  46
8 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ  41
9 ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ  38
10 ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙ∆ΙΟΥ  37
11 ΜΑΚΕ∆ΟΝΙΚΟΣ Ν.ΕΦΕΣΣΟΥ  35
12 ΑΚΑ∆ΗΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  34
...........................................................
13 ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ   33
...........................................................
14∆ΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝ   30
15 ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ   25
16 Π.Α.Ο. Κ.ΜΗΛΙΑΣ   8