ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Mάχη για τη ζωή του δίνει ο ηθοποιός Τόνυ Άντονυ


eqaavitzza517bcaee516f7 Mάχη για τη ζωή του δίνει ο ηθοποιός Τόνυ ΆντονυΉταν κοινό μυστικό ότι ο Τόνυ Αντονυ βιώνει από τις πιο δυσκολότερες περιόδους της ζωής του.
Ο ηθοποιός που επί χρόνια χάρισε το γέλιο στον κόσμο αντιμετωπίζει με θάρρος ένα πρόβλημα υγείας και το παλεύει για να γυρίσει και πάλι δυνατός στα αγαπημένα του πρόσωπα και στον κόσμο που τον λατρεύει.
Ο Τόνυ Αντονυ, ηθοποιός της παλιάς καλής γενιάς που πάντα κράτησε χαμηλούς τόνους παρά τη μεγάλη του επιτυχία, εδώ και αρκετούς μήνες βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πρόβλημα υγείας.
Ο ίδιος θέλησε να αποσυρθεί σεμνά από το σανίδι και να το αντιμετωπίσει με την οικογένειά του με την αξιοπρέπεια που τον χαρακτηρίζει. Μόνο που η εισαγωγή του στο νοσοκομείο για μια λεπτή χειρουργική επέμβαση που χρειάστηκε να κάνει έγινε αμέσως γνωστή και η δυσάρεστη είδηση όπως αναφέρει το Λοιπόν διαδόθηκε. Ο ίδιος επιβεβαίωσε τη δύσκολη κατάσταση της υγείας του, αλλά περιορίστηκε να πει ότι θα παλέψει για να βγει νικητής από αυτήν τη δοκιμασία.
Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να μη στεναχωρεί τον κόσμο που τον λατρεύει και στον οποίο τόσα χρόνια χαρίζει γέλιο. Οπως λένε άτομα που τον ξέρουν δίνει τον αγώνα του με κουράγιο και αισιοδοξία, ενώ η αγάπη του κόσμου από την πρώτη στιγμή που μαθεύτηκε είναι συγκινητική.