ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Πρεμιέρα για τη Mercedes GLA


 Πρεμιέρα για τη Mercedes GLA
 Το πρώτο μικρομεσαίο SUV της γερμανικής φίρμας θα κάνει το ντεμπούτο του στη έκθεση της Σαγκάης, έχοντας σαν κύριο χαρακτηριστικό του την αρκετά αιχμηρή σχεδίαση.
Ελάχιστα 24ωρα πριν την επίσημη παρουσίαση του πρωτότυπου GLA της Mercedes, διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του μοντέλου, που θα μπει στην παραγωγή το 2014. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι οποίες έχουν δει το φως της δημοσιότητας, οι εικόνες που σας παρουσιάζουμε δεν θα απέχουν και πολύ από την τελική μορφή του αυτοκινήτου παραγωγής που θα δούμε τον Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης.
Όπως μπορούμε να δούμε, το αυτοκίνητο διαθέτει μια αρκετά δυναμική σχεδίαση, με πολλά στοιχεία από τη Mercedes A-Class πάνω στην οποία θα βασίζεται. Έτσι, στο εμπρόσθιό τμήμα του διακρίνουμε τον επιθετικό προφυλακτήρα, αλλά και την περισσότερο τονισμένη μάσκα, με τη χρωμιωμένη γρίλια να φέρει το αστέρι της γερμανικής φίρμας. Το μήκος του αυτοκινήτου υπολογίζεται στα 4,38 μέτρα, με πλάτος 1,97 μέτρα. Για την κίνηση του πρωτότυπου μοντέλου φροντίζει ένα υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ 2 λίτρων, απόδοσης 211 ίππων, το οποίο συνδυάζεται με τετρακίνηση 4Matic και αυτόματο κιβώτιο 7G-DCT διπλού συμπλέκτη.
Σε 2κίνητη έκδοση
Το μοντέλο παραγωγής αναμένεται να είναι διαθέσιμο και σε έκδοση με κίνηση στους εμπρόσθιους τροχούς, η οποία θα συνδυάζεται με 1.600αρη τούρμπο κινητήρα.
Σε ότι αφορά στα diesel μηχανικά σύνολα με τα οποία θα είναι διαθέσημη η συγκεκριμένη έκδοση, θα έχουμε και πάλι τα ίδια μοτέρ με αυτά της A-Class, δηλαδή τον πετρελαιοκινητήρα του 1,5 λίτρου απόδοσης 109 ίππων, αλλά και τον 1.800άρη πετρελαιοκινητήρα, με απόδοση 109 και 136 ίππων. Στα κιβώτια τέλος, θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής αυτόματου ή χειροκίνητου 6 σχέσεων.
 Πρεμιέρα για τη Mercedes GLA
 Πρεμιέρα για τη Mercedes GLA
 Πρεμιέρα για τη Mercedes GLA
 Πρεμιέρα για τη Mercedes GLA
Πηγή: autotriti.gr