ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

15 νεαροί ξυλοκόπησαν 45χρονο σε καφετέρια!


odbqcqfbsf5189484851375 250x180 15 νεαροί ξυλοκόπησαν 45χρονο σε καφετέρια!Νέο περιστατικό ωμής βίας σε δημόσιο χώρο, το τέταρτο που έχει γίνει γνωστό μέσα σε λίγες μέρες στο Αγρίνιο, σημειώθηκε αυτή τη φορά λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήμερα στην οδό Παπαστράτου. Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr , το σοβαρό επεισόδιο έγινε μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων περαστικών και θαμώνων γειτονικών καφέ, όταν μια ομάδα 10 – 15 ατόμων επιτέθηκε και ξυλοκόπησε άγρια έναν άνδρα ηλικίας περίπου 45 ετών.
Τα άτομα όπως φαίνεται περίμεναν τον 45χρονο και του επιτέθηκαν στον πεζόδρομο που ενώνει την Παπαστράτου με την οδό Μαρία Κάλλας.
Οι λόγοι της επίθεσης και του ανηλεούς ξυλοδαρμού δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί, αλλά  φαίνεται πως είναι προσωπικοί, αφού στο σημείο του επεισοδίου, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες βρίσκονταν και μια γυναίκα που φώναζε και όπως όλα δείχνουν είχε προσωπικές διαφορές με τον 40χρονο.
Περαστικοί ειδοποίησαν την Αστυνομία, που μόλις έφτασε το επεισόδιο είχε λήξει. Πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έχει υποβληθεί μήνυση για το περιστατικό από τον παθόντα.