ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2013 Optimist & Laser 4.7










ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρώτη στα Κορίτσια η ΖΩΗ ΜΑΝΙΩΤΗ του Ν.Ο.Κατερίνης

Ξεκίνησαν με επιτυχία οι Ιστιοδρομίες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος 2013 για σκάφη τύπου Optimist και Laser 4.7, που πραγματοποιείται στην Κατερίνη. Ο Αίολος ικανοποίησε τους Αθλητές και την Τετάρτη πραγματοποιήθηκαν από 3 Ιστιοδρομίες σε όλους τους Στόλους, ενώ την Πέμπτη 09 Μαΐου μετά την πρωινή βροχή, τα σκάφη πραγματοποίησαν από δύο Ιστιοδρομίες.

Την πρώτη ημέρα στα αποτελέσματα Optimist Γενικής προηγούνταν οι Αθλητές Βαρβάρα Μπαξεβάνη του Ν.Ο.Ελ. Θαλασσών, Δίκαιος Κέρκουλας από Ν.Ο. Καλαμακίου και Τέλης Αθανασόπουλος από Ν.Ο. Βούλας. Μετά τις Ιστιοδρομίες της δεύτερης μέρας, στην Γενική κατάταξη Optimist προηγείται ο Βασίλης Γουργιώτης του Ι.Ο. Πειραιά, στην δεύτερη θέση περνάει η Βαρβάρα Μπαξεβάνη του Ν.Ο. Ελ. Θαλασσών και στην Τρίτη θέση περνάει ο Δικαίος Κέρκουλας του Ν.Ο. Καλαμακίου

Στα σκάφη τύπου Laser 4.7, τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας έφερναν τον Ορέστη Παπαδόπουλος του Ι.Ο. Πειραιώς, ενώ ακολουθούσαν Νέλλη Ξενέλλη του Ν.Ο.Κ. Βουλιαγμένης και στην Τρίτη θέση η Κατερινιώτισα Πρωταθλήτρια Ζωή Μανιώτη του Ν.Ο. Κατερίνης. Μετά τα αποτελέσματα της δεύτερης ημέρας, προηγείται στην Γενική κατάταξη ο Ορέστης Παπαδόπουλος του Ι.Ο. Πειραιώς, στη δεύτερη θέση ο Μιχάλης Λεφαντζής του Ι.Ο. Πειραιώς και στην Τρίτη θέση και πρώτη στα κορίτσια η Ζωή Μανιώτη του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης.

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας βρίσκεται στην Κατερίνη, με επικεφαλή τον Αντιπρόεδρο και υπεύθυνο του Γραφείου Αθλητισμού της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας Κο Αριστείδη Αδαμόπουλο. Επίσης στην Κατερίνη βρίσκονται ο Γενικός Γραμματέας Κος Απόστολος Παπαθανασίου, ο Γ’ Αντιπρόεδρος Κος Αθανάσιος Πατητάρος, ο έφορος Υλικού της Ε.Ι.Ο. Κος Πέτρος Πρίφτης, ο έφορος Εθνικών Ομάδων Κος Αθανάσιος Παπαϊωάννου και ο έφορος Β. Ελλάδας Κος Κων/νος Κεραμιδάς.

Το αγωνιστικό μέρος του Πρωταθλήματος συνεχίζεται κανονικά την το Σάββατο. Όσον αφορά τις παράλληλες εκδηλώσεις του Πρωταθλήματος, συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το party των αθλητών του Ν.Ο.ΚΑΤ. με καλεσμένους τους συναθλητές τους από ολόκληρη την Ελλάδα, την Παρασκευή το βράδυ στο CLUB OMILOS, όπου θα παρευρεθεί για να διασκεδάσει και να δώσει συλλεκτικά αυτόγραφα του με το λογότυπο του Πρωταθλήματος σε όλους τους αθλητές ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, ενώ παράλληλα για το Σάββατο 11 Μαΐου το απόγευμα στις 7.00 είναι προγραμματισμένη η τελετή λήξης σε αίθουσα του ξενοδοχείου Mediterranean Village



Το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2013