ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Κλείνει σούπερ ταλέντο!

xatzidimpasΣτον ΠΑΟΚ όπως είναι γνωστό δεν νοιάζονται μόνο για την ανδρική ομάδα αλλά και για τις ακαδημίες. Αυτό φαίνεται και από τις κινήσεις του δικεφάλου, καθώς ήδη οι ιθύνοντες των τμημάτων υποδομής έχουν αρχίσει σαφάρι σε όλη την Ελλάδα για να ανακαλύψουν νέα ταλέντα τα οποία ευελπιστούν πως θα καταφέρουν να τα φέρουν στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ.
Ένα από αυτά είναι και ο Κώστας Χατζηδίμπας, ο 14χρονος ποδοσφαιριστής του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου (ομάδα της Κατερίνης), ο οποίος βρίσκεται ήδη στην προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδος στο τμήμα των παίδων.
Το inpaok έχει όλο το ρεπορτάζ για την περίπτωση του νεαρού μέσου ο οποίος έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και όχι μόνο…
Ο Χατζηδίμπας πρόσφατα συμμετείχε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων. Εκεί όπου αγωνίστηκε βασικός σε όλα τα παιχνίδια αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις σε όσους τον είδαν.
Κάπως έτσι ξεκίνησε και το ενδιαφέρον του δικέφαλου για τον συγκεκριμένο παίκτη. Οι υπεύθυνοι των ασπρόμαυρων ακαδημιών, έχουν σχηματίσει την καλύτερη άποψη για τον νεαρό και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη κάνει κίνηση για να τον φέρουν στην Τούμπα.
Όμως ο ΠΑΟΚ δεν τρέχει μόνος του σε αυτή την κούρσα καθώς τον «πιτσιρικά» φαίνεται να έχουν προσεγγίσει τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός, ενώ πριν έναν μήνα είχε γραφτεί σε ΜΜΕ ότι έχει προσελκύσει την προσοχή και της Μπάγερν Μονάχου.
Η ομάδα του Πειραιά έχει καλέσει ήδη τον Χατζηδίμπα να περάσει δοκιμαστικά στου Ρέντη (στην ουσία θέλουν να τον πείσουν να υπογράψει) αλλά ο μικρός δήλωσε «κόλλημα» λόγο σχολικών υποχρεώσεων. Ο Ολυμπιακός του προσφέρει «γη και ύδωρ» για να μετακομίσει στην Αθήνα και να φορέσει τα ερυθρόλευκα.
Οι ασπρόμαυροι όμως φαίνεται να είναι το φαβορί για την απόκτηση του, καθώς στην πρωταθλήτρια ομάδα της Κ17 αγωνίζεται και ο αδερφός του, Βασίλης Χατζηδίμπας. Ο δικέφαλος  από την πλευρά του προσφέρει στον Χατζηδίμπα σπίτι,  στο οποίο θα μπορεί να συγκατοικεί με την οικογένεια του και τον αδερφό του, καθώς ο Χατζηδίμπας βρίσκεται σε μια τρυφερή ηλικία που χρειάζεται τους δικούς του ανθρώπους κοντά του. Επίσης ίσως παίξει τον ρόλο της και η απόσταση, αφού η Αθήνα δεν είναι τόσο κοντά στην Κατερίνη όσο η Θεσσαλονίκη…
Πάντως στον ΠΑΟΚ είναι αισιόδοξοι και ότι θα ο παίκτης θα γίνει σύντομα κάτοικος Τούμπας…