ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

«Συνουσιαζόμουν με τον γιο μου γιατί ήθελα να τον κάνω άνδρα»


 Φρίκη στην Πάτρα: «Συνουσιαζόμουν με τον γιο μου γιατί ήθελα να τον κάνω άνδρα»
Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την αρρωστημένη δράση ενός πατέρα και μιας μητέρας από την Πάτρα εις βάρος των ίδιων τους των παιδιών έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Σύμφωνα λοιπόν με νεότερες πληροφορίες,  οι κατηγορούμενοι διέμεναν στην περιοχή της Λεύκας στις εργατικές κατοικίες της Πάτρας και όπως λέγεταιείχαν υψώσει ένα τείχος από λουλούδια γύρω από το σπίτι τους ώστε να μη φαίνονται τα φρικαλέα πράγματα που έκαναν σημαδεύοντας τις ψυχές των τριών παιδιών τους.
Ο πατέρας είναι άνεργος ενώ δούλευε περιστασιακά σαν οικοδόμος.
Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα,  η Ιατροδικαστική έκθεση δεν έδειξε ίχνη βιασμού σε καμία από τις δύο κόρες.
Άρα όπως φαίνεται ο πατέρας προέβαινε σε ασελγείς πράξεις χωρίς να έχει βιάσει τις κόρες ενώ ο γιος εξαναγκαζόταν να βιάζει την μάνα.
Η  μάνα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως ήθελε να κάνει άνδρα τον γιο της.
Οι γονείς, θα παραπεμφθούν για σοβαρά κακουργήματα, ενώ, σε βάρος του πατέρα αλλά και της μητέρας των παιδιών, και οι δύο ηλικίας 40 ετών, υπήρξε προφορική καταγγελία στην Ασφάλεια.
Ο πατέρας και η μητέρα δηλώνουν μετανιωμένοι για τις πράξεις τους. Μάλιστα ο 40χρονος πατέρας υποστηρίζει ότι είχε σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού η δε μητέρα ισχυρίζεται ότι γι αυτό το λόγο φοβόταν τις αντιδράσεις του και έτσι δεν έφερνε αντιρρήσεις. Δεν παραδέχονται δηλαδή όλα όσα έχουν καταγγελθεί.
Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τριανταένα χρόνια στην υπηρεσία τέτοιο περιστατικό δεν έχω ξανασυναντήσει. Μάνα και πατέρας να εξαναγκάζουν σε όργια τα παιδιά τους, τα οποία είναι απερίγραπτα. Δεν μπορεί να τα φανταστεί ούτε ο πιο νοσηρός εγκέφαλος.»
Ήδη σύμφωνα με τις πηγές, οι αστυνομικές Αρχές εξετάζουν με κάθε λεπτομέρεια κάθε πτυχή της καταγγελίας, λαμβάνουν καταθέσεις τόσο από την οικογένεια όσο και από τον συγγενικό και φιλικό περίγυρο, ενώ έχει παραγγελθεί και ιατροδικαστική εξέταση των παιδιών.
Σχεδόν οκτώ χρόνια διήρκησαν αυτές οι ΦΡΙΚΤΕΣ στιγμές για τα παιδιά!
ΠHΓΗ: dete.gr