ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Από το πάνω... ράφι «ψωνίζει» ο Αιγινιακός



Αισθητή την παρουσία της στις μεταγραφές του καλοκαιριού είναι έτοιμη να κάνει η ομάδα της Πιερίας. Η άνοδος για πρώτη φορά στην ιστορία των κυανόλευκων, σε τόσο υψηλό επίπεδο, όπως η Β΄ Εθνική, έχει «ζεστάνει» τη διοίκηση και ειδικά τον βασικό χρηματοδότη, Γιάννη Νιώπα.
 Ο οποίος πολλές φορές στο παρελθόν έχει αποδείξει ότι δεν… τσιγκουνεύεται χρήματα για το μεγάλο πάθος του, τον Αιγινιακό.

Ήδη τα πρώτα βήματα θωράκισης στο Αιγίνιο έγιναν με την πρόσληψη του τεχνικού διευθυντή, Σταύρου Διαμαντόπουλου, ενώ θα ακολουθήσει και το «κλείσιμο» προπονητή. 

Όσο για τις μεταγραφές, ακούγεται έντονα ότι η ομάδα της Μακεδονίας ετοιμάζει «βόμβες», που δεν θα αργήσουν να… εκραγούν. 
Τρία-τέσσερα «μπαμ», κινήσεις πρώτης γραμμής που θα ενισχύσουν ουσιαστικά και σημαντικά την ομάδα και θα σπείρουν ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές με τρεις ξένους (οι περισσότεροι αν όχι όλοι είναι Βραζιλιάνοι), από Σούπερ Λίγκα και Football League και σύντομα δεν αποκλείεται να διαρρεύσουν λεπτομέρειες