ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ "ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ" ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ..........



σσ. Οι χαρακτηρισμοί και τα συμπεράσματα του άρθρου είναι της εφημερίδας παραπολιτικα. Τα αναδημοσιεύουμε με επιφύλαξη χωρίς να τα ενστερνιζόμαστε.

Γκαγκάτσης -Κουκοδήμος "ξαναχτύπησαν".
«Φαντασμάτα» ποδοσφαιρικής προέλευσης μάλιστα, από εκείνα που εξακολουθούν να κυκλοφορούν, όποτε βρίσκουν χώρο και οδό, προσπαθώντας να επιβάλλουν μια λογική καταδικασμένη χρόνια τώρα, εμφανίστηκαν στο πρωτοδικείο Κατερίνης. 
Ο πολύς κ. Γκαγκάτσης, εμφανίστηκε στην εκδίκαση της κυρίας αγωγής των ασφαλιστικών μέτρων της παράταξης Κουκοδήμου εναντίον της εκλεγμένης νέας διοίκησης της Ε.Π.Σ. Πιερίας, για να στηρίξει εκείνους που ο ίδιος καθοδηγούσε …και έχασαν πανηγυρικά.
Και καλά θα πει κάποιος «δικηγόρος είναι, πελάτες ψάχνει» και θα έχει ως ένα βαθμό δίκιο αν πρόκειται για ένα απλό δικηγόρο.
Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με την επανεμφάνιση ενός «φαντάσματος» που είχε αναλάβει ρόλο καθοδηγητή της παράταξης Κουκοδήμου στην προεκλογική περίοδο και πολιτικού κομισάριου στη διαδικασία κατάθεσης των ασφαλιστικών μέτρων.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο κ. Γκαγκάτσης φρόντισε να υπενθυμίσει τον προηγούμενο ρόλο του με μια ακραία επιθετική συμπεριφορά προς τα στελέχη της εκλεγμένης, με την απόλυτη συναίνεση των σωματείων, διοίκησης της Ένωσης Πιερίας, προκαλώντας την οργή τους για τις μεθόδους που επέλεξε να υπερασπιστεί τους νυν πελάτες του και πρώην υποστηρικτές του.

Αλήθεια, η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Σαμαράς γνωρίζουν τις επιλεκτικές σχέσεις Κουκοδήμου – Γκαγκάτση; Τι λένε για αυτές και πως αντιμετωπίζουν το γεγονός πως ένας βουλευτής τους διατηρεί τόσο στενές σχέσεις με έναν…. Γκαγκάτση;