ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας του Τόμας στην κοπέλα του – «Τώρα είσαι το παιδί μας»

 Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας του Τόμας στην κοπέλα του – «Τώρα είσαι το παιδί μας»
«Τώρα είσαι το παιδί μας, η κόρη μας. Ο Τόμας σε ήθελε στη ζωή του κι εμείς στη δική μας.
Θα έχεις πάντα μια δεύτερη οικογένεια, θα έχεις πάντα τη στήριξη και την αγάπη μας. Όπως αγάπησες και στήριξες τον άγγελό μας, έτσι κι εμείς θα στεκόμαστε πλάι σου».
Με αυτά τα συγκινητικά και από καρδιάς λόγια, η μητέρα του Τόμας Πρωτόπαπα ευχαρίστησε την κοπέλα του αδικοχαμένου ηθοποιού, Ιωάννα Ζεμπερλίγκου. Την 20χρονη κοπέλα, που τα τελευταία δύο χρόνια ήταν σύντροφος του 26χρονου Τόμας, ο οποίος πέθανε έπειτα από 66 ημέρες μάχης, στην εντατική του ΚΑΤ.
Όπως αναφέρει το ένθετο Secret των Παραπολιτικών, η Ιωάννα έμεινε στο πλευρό του ηθοποιού, αλλά και της οικογένειάς του, καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του. Τραγική ειρωνία αποτελεί το γεγονός ότι η είδηση του θανάτου του Τόμας την βρήκε μόλις είχε φύγει από την Αθήνα, με προορισμό την Καλαμάτα, για να δώσει εξετάσεις στη σχολή που σπουδάζει.
Την προηγούμενη ημέρα του θανάτου του Πρωτόπαπα, η Ιωάννα είχε αφήσει το πλευρό του αγαπημένου της για πρώτη φορά, έπειτα από το ατύχημα. Αν και όλο αυτό το διάστημα είχε διακόψει τις σπουδές της, μετά από συζήτησ με την οικογένεια του συντρόφου της, αλλά και των στενών τους φίλων, αποφάσισε το βράδυ πριν να επιστρέψει στην Καλαμάτα, προκειμένου να δώσει ορισμένα μαθήματα στην εξεταστική.
Εκεί ήταν που την περασμένη Τρίτη, η 20χρονη έμαθε την είδηση του θανάτου του Τόμας. Η Ιωάννα, για τη στάση και την ωριμότητα της οποίας λέγονται μόνο καλά λόγια, επέστρεψε αμέσως στην Αθήνα, και βρέθηκε στο πλευρό των γονιών και των φίλων του ηθοποιού.
ΠΗΓΗ: koolnews.gr