ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΕΞΑΛΛΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ «Κόκκινο» πανδαιμόνιο στο Λονδίνο


Η λήξη του αγώνα βρήκε τους ανθρώπους, τους παίκτες και τους παράγοντες του Ολυμπιακούς ακριβώς όπως πέρσι, περίπου τέτοιες ημέρες. Πρωταθλητές Ευρώπης!
osfp ΕΞΑΛΛΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ  «Κόκκινο» πανδαιμόνιο στο Λονδίνο
Η κόρνα της λήξης έδωσε το έναυσμα για πανηγυρισμούς σε όλη την «ερυθρόλευκη» αποστολή, με τον Βασίλη Σπανούλη να αγκαλιάζει τον Γιώργο Μπαρτζώκα και στη συνέχεια να κάνουν το ίδιο οι αδελφοί Αγγελόπουλοι στον μεγάλο αρχηγό!
Ολοι έδώ που τα λέμε αγκάλιαζαν άπαντες και μοίραζαν συγχαρητήρια για αυτή τη νέα μεγάλη επιτυχία! Αμέσως οι παίκτες των πρωταθλητών Ευρώπης φόρεσαν τα άσπρα T-shirt που είχαν έτοιμα και τα οποία φυσικά έγραφαν «Ολυμπιακός πρωταθλητής Ευρώπης 2013».
Στη συνέχεια όλοι πιασμένοι χέρι-χέρι σαν μια ανθρώπινη αλυσίδα πήγαν μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού και έκαναν το καθιερωμένο «όλε-όλε» με τον κόσμο των πειραιωτών να παραληρεί φωνάζωνταν «Να `τοι-Να `τοι οι πρωταθλητές»!
Λίγη ώρα μετά ήρθε η μεγάλη στιγμή, που όλοι περίμεναν. Που φυσικά δεν ήταν άλλη από την απονομή! Αφού πρώτα ο Βασίλης Σπανούλης ανακηρύχτηκε MVP (και) του final-4 μετά από πολυτιμότερος όλης της σεζόν, ο Τζόρντι Μπερτομέου του παρέδωσε το βαρύτιμο τρόπαιο. Ο αρχηγός του σήκωσε ψηλά στον «ουρανό» της O2 Arena η οποία κυριολεκτικά σείστηκε από τους πανηγυρισμούς!
Τα χιλιάδες χαρτάκια που έπεσαν από ψηλά έδωσαν ακόμη πιο πανηγυρικό τόνο, ενώ πιο συγκινημένοι από όλους ήταν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι που μοίραζαν μπράβο και συγχαρητήρια σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο για την επιτυχία τους να στέψουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητή Ευρώπης τον Ολυμπιακό!
Κατόπιν όλη η ομάδα πήγε για την καθιερωμένη φωτογραφία στο κέντρο του γηπέδου, με τους Αγγελόπουλους να ακολουθούν προκειμένου να αγγίξουν το τρόπαιο!