ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Η Eλεονώρα Mελέτη άρχισε τις βρισιές μπροστά στον κόσμο!

i Eleonora Meleti arxise tis vrisies mprosta ston kosmo 1 315x236 300x224 Η Eλεονώρα Mελέτη άρχισε τις βρισιές μπροστά στον κόσμο!Δε βρίζει μόνο στο twitter…η Μελέτη διανύει μια περίοδο κατά την οποία βρίζει παντού! Το κορίτσι το τελευταίο διάστημα έχει βγάλει ένα στιλ πολύ… αγορίστικο. Βεβαίως εγώ που τυχαίνει να την ξέρω καλά απο τη δουλειά είμαι σε σε θέση να γνωρίζω ότι είναι πολύ παρορμητική. Ειδικότερα όταν δεν «περνάει» το δικό της.
Το κακό στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν πώς ότι έγινε έγινε μπροστά σε μικρά παιδιά. Όπως λοιπόν περιέγραψε στο nasosblog αυτόπτης μάρτυρας, η παρουσιάστρια ήταν την περασμένη εβδομάδα στην Ανάβυσσο. Σε παραλία. Κοντά στο σπίτι των γονιών της. Εκεί όπου απολαμβάνει τα μπάνια της αλλά και το σκι.
Εκεί υπήρχαν παπαράτσι που περίμεναν να απαθανατίσουν τη στιγμή αφού γνωρίζουν το στέκι της! Η Μελέτη όμως μόλις τους είδε έγινε έξαλλη! Άρχισε να φωνάζει και να τους λέει πως δεν θέλει φωτογραφίες. Μάλιστα ειρωνικά γύρισε σε έναν και του είπε: «Τι κάνεις εκεί και κοιτάς; Τον π@@@@εις;».
Λίγα μέτρα πιο πέρα υπήρχε κόσμος αλλά και μικρά παιδιά! Φυσικά δεν την ένοιαζε τίποτα. Για όσους δεν το γνωρίζουν έχει στείλει και εξώδικα σε περιοδικά ώστε να μην δέχονται φωτογραφίες από παπαράτσι! Δε γνωρίζω αν αυτός είναι ένας τρόπος για να μην εμφανίσει το νέο της σύντροφο. Αυτό που γνωρίζω είναι πώς τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι καθόλου μα καθόλου ταιριαστές στην εικόνα της. Αυτή βεβαίως που τα περιοδικά τόσα χρόνια έχουν στήσει!
Πηγή: nasosblog