ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΦΕΛΕΙΣ??.. ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ??!




Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου


Τα τελευταία είκοσι χρόνια ποτέ καμία κυβέρνηση δεν αντιμετώπισε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελληνικής κοινωνίας, την αθρόα και ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση. Έτσι, τα σύνορά μας έγιναν ξέφραγο αμπέλι και επέτρεψαν την είσοδο στη χώρα μας, κάθε καρυδιάς καρύδι, χωρίς να υπάρχει κανένα κριτήριο εισόδου. Επιπλέον, αυτή η αθρόα και ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, ήδη δημιουργεί τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα καθώς αλλοιώνεται η πληθυσμιακή σύνθεση της χώρας, από τη στιγμή που η Ελληνική κοινωνία προσπαθεί να ανταπεξέλθει των παρενεργειών που δημιουργεί στη ζωή των πολιτών η ψήφιση των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, από τις Κυβερνήσεις Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά. Παρενέργειες που έχουν ως αποτέλεσμα, την μεγάλη αύξηση της υπογεννητικότητας και της μετανάστευσης συμπολιτών μας σε άλλες χώρες της Ευρώπης.
Όλες αυτές οι κυβερνήσεις, υπέδειξαν μια περίεργη ανοχή στην αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος, που αγγίζει τα όρια της εγκληματικής αμέλειας και ανικανότητας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως όλοι οι πολιτικοί των κομμάτων εξουσίας τους αποκαλούσαν και τους αποδέχονταν ως «οικονομικούς μετανάστες», πιστεύοντας πως η είσοδός τους στη χώρα προσέφερε τα μέγιστα στην ανάπτυξη της οικονομίας μας, παραγνωρίζοντας, όμως, τον ελλοχεύοντα κίνδυνο της πληθυσμιακής τους αύξησης. Έτσι, εθελοτυφλούσαν μπροστά στο καθημερινώς διογκούμενο πρόβλημα και σήμερα αυτό το τεράστιο Εθνικό ζήτημα έχει φτάσει στην κορύφωσή του και σε όλους τους Έλληνες έχει δημιουργήσει ανασφάλεια και φόβο που σαν θηλιά σφίγγει το λαιμό τους. Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες μιας σκληρής και τυφλής τρομοκρατίας κατά των Ελλήνων, όπου δολοφονούνται αναίτια ανθρώπινες ψυχές, για λίγα μόνο ευρώ.
Διαχρονικά, αυτές οι κυβερνήσεις προσπάθησαν με ημίμετρα να αντιμετωπίσουν αυτό το οξύτατο φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης. Άλλοτε, με απόφαση οικιοθελούς αποχώρησής τους από τη χώρα μας, με πριμοδότηση των ναύλων τους και με επιπλέον επίδομα 200 ευρώ, άλλοτε, με την κατασκευή φραχτών στα βόρεια σύνορά μας στον Έβρο, άλλοτε, με τη δημιουργία «κέντρων φιλοξενίας παράνομων μεταναστών» σε όλη την Ελληνική επικράτεια, άλλοτε, με απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς, προκειμένου να αφομοιωθούν στην Ελληνική κοινωνία, ένα Νόμο που ήδη η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε ως αντισυνταγματικό.
Κανένας τους, όμως, δεν χτυπάει το πρόβλημα στη ρίζα του, καταγγέλλοντας τον κοινοτικό κανονισμό «Δουβλίνο ΙΙ», που υπέγραψε τον Φεβρουάριο του 2003, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ (Υπουργός Εξωτερικών Γ.Παπανδρέου και Υπουργός Δημόσιας Τάξης-σήμερα Προστασίας του πολίτη-Μ.Χρυσοχοΐδης). Ένας κανονισμός ο οποίος προβλέπει, πως όποιος λαθρομετανάστης εισέλθει παράνομα σε Ευρωπαϊκή χώρα και συλληφθεί δεν θα επιστρέφει στην χώρα καταγωγής του αλλά στη χώρα της Ε.Ε. στην οποία πρώτα εισήλθε.
Ωστόσο, και σήμερα αυτοί που οδήγησαν στην αυτοκτονία χιλιάδες συμπολίτες μας, αντί να προσεγγίσουν με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, σε μια προσπάθεια ίασης του προβλήματος, την ασθένεια που κατατρώγει τα σωθικά της κοινωνίας μας, ερίζουν για το ποιος θα φέρει το πιο σκληρό νομοσχέδιο στη Βουλή, για το ρατσισμό απέναντι στους αλλοδαπούς, προκειμένου να γίνει νόμος του κράτους. Κύριοι της κυβέρνησης, τους Έλληνες ποιος θα τους προστατέψει από το ρατσισμό σας; Γιατί εθελοτυφλείτε στην ανάγνωση της στρατηγικής της Τουρκίας, η οποία μέσω δεξαμενών σκέψεως υψηλότατων αξιωματούχων της, καταστρώνει γεωπολιτικά και ενεργειακά σχέδια για τα επόμενα 50-100 χρόνια, μετατρέποντας την Ελλάδα σε χωνευτήρι αθλιότητας της Ευρώπης, με τα στίφη κάθε λογής Μουσουλμάνων που μας στέλνει από τα παράλιά της του Αιγαίου, σε μια προσπάθεια να αυξήσει ραγδαία το Μουσουλμανικό στοιχείο στην Ελλάδα; Και εσείς στρουθοκαμηλίζοντας, τι αποφασίζετε, στο πλαίσιο της δήθεν ευαισθησίας σας γι΄ αυτούς τους αλλόθρησκους, στο βωμό της «ελευθερίας, της ανεξιθρησκίας και των ανθρώπινων δικαιωμάτων τους»; Αποφασίζετε να τους δημιουργήσετε ένα τεράστιο θρησκευτικό χώρο (τζαμί) στο κέντρο της Πρωτεύουσας της Ελλάδος. Ένα θρησκευτικό χώρο, ο οποίος θα κατηχεί τους Μουσουλμάνους για την μελλοντική κατοχή της πατρίδας μας!.
Κύριοι της κυβέρνησης Σαμαρά, δεν σας ανησυχούν τα πρόσφατα γεγονότα της Στοκχόλμης, όπου εξεγέρθηκαν οι μετανάστες και κατάκαψαν την πρωτεύουσα της Σουηδίας, μιας χώρας με υψηλό βιοτικό επίπεδο πολιτών; Όπου αποδεικνύεται πως τα κριτήρια αυτών των ακραίων επεισοδίων δεν ήταν αποτέλεσμα οικονομικών δυσκολιών, αλλά ήταν αποτέλεσμα της φανατικής επιβολής της θρησκείας τους που υποδηλώνεται από το Κοράνι; Δεν σας ανησυχεί, η αποτρόπαια επίθεση και οαποκεφαλισμός στο Λονδίνο του Βρετανού στρατιώτη, που η κυβέρνηση Κάμερον αντιμετώπισε ως τρομοκρατική ενέργεια; Δεν σας ανησυχούν οι επισημάνσεις αξιωματούχων της Γαλλικής κυβέρνησης γι΄ αυτό το Ευρωπαϊκό φαινόμενο σκληρής βίας από τους μετανάστες; Δεν σας ανησυχεί η συνεχώς αυξανόμενη ίδρυση ισλαμικών τεμενών στην Ευρώπη, που είναι απόρροια αυτής της αθρόας και ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης, με σκοπό να υποκαταστήσει το Ισλάμ την κυρίαρχη Χριστιανική θρησκεία στην Ήπειρο;
Πάντοτε πίστευα και μέχρι σήμερα εξακολουθώ να πιστεύω πως το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελληνικής κοινωνίας δεν είναι η οικονομική εξαθλίωση της χώρας μας, αλλά η λαθρομετανάστευση και γι΄ αυτό κατά το παρελθόν έχω αναδείξει σε πολλά άρθρα μου, αυτό το μείζον θέμα της κοινωνίας μας. Όμως, χαίρομαι όταν σήμερα προσεγγίζουν και αναδεικνύουν τους κινδύνους της λαθρομετανάστευσης, έγκριτα περιοδικά, όπως τα «Επίκαιρα». Το εβδομαδιαίο περιοδικό της περασμένης εβδομάδος, είχε άρθρο με τίτλο: «Δεκάδες τζαμιά στην Αττική». Από αυτό το υπέροχο και εμπεριστατωμένο άρθρο του δημοσιογράφου Μάνου Ηλιάδη, θα σας παραθέσω ένα μικρό απόσπασμα: «Το 1998, είχαμε 18 αυτοσχέδια τζαμιά σε ολόκληρη την Αττική. Έξη χρόνια αργότερα, λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, ο αριθμός αυτός τριπλασιάστηκε! Υπενθυμίζεται ότι, επικειμένων των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, υπήρξε αίτημα των εν Ελλάδι παράνομα διαβιούντων μουσουλμάνων το τζαμί της Αθήνας να γίνει στα Σπάτα, έτσι ώστε η πρώτη εικόνα της Αθήνας που θα είχαν οι ξένοι επισκέπτες μετά την έξοδό τους από τον εκεί κεντρικό αερολιμένα Αθηνών να ήταν ένα τζαμί. Και 15 χρόνια μετά το 1998, όπου υπήρχαν μόνο 18 τζαμιά, ο αριθμός τους έφτασε ήδη τα 115-120! Τα πλέον σημαντικά από αυτά είναι περίπου 74, εκ των οποίων τα 22 ελέγχονται από Μπαγκλαντεσιανούς, τα 20 από Άραβες, 11 από το Πακιστάν, 7 από Ινδούς και 2 από Αφγανούς». Σε άλλο δε σημείο, κάνει αναφορά το άρθρο: «Στην Θράκη, η κατάσταση είναι γνωστή, με τη συνεχιζόμενη προσπάθεια των Τούρκων, η οποία εντείνεται εσχάτως, να ανεγείρουν ή να ανακατασκευάζουν παλαιότερα τζαμιά υπό το πρόσχημα της διατηρήσεως της οθωμανικής κληρονομιάς όχι μόνο στη Θράκη, αλλά και σε ολόκληρη την υπόλοιπη Ελλάδα, χωρίς καμία αντίδραση από το Υπουργείο Εξωτερικών. Ένα τζαμί στη Θράκη αντιστοιχεί σε 400 Μουσουλμάνους, όταν στην Τουρκία η αναλογία είναι ένα τζαμί προς 876 κατοίκους…».
Συνεπώς, σε όλα τα παραπάνω θα προσθέσω.
Κύριοι των κυβερνήσεων των τελευταίων 20 ετών, μήπως δεν είστε ανίκανοι και αφελείς; Μήπως είστε προδότες;


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2VhRu4I2Q