ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ: Δοκιμαστικά μέσα στην εβδομάδα - 29 Ιουλίου η "πρώτη"

Αρχίζει σιγά σιγά να κινείται η "μηχανή¨του Βατανιακού που μέχρι τώρα κράτησε στάση αναμονής για την απόφαση η οποία θα έδινε οριστικά απάντηση στο θέμα της κατηγορίας που θα παίξει φέτος η ομάδα της Κατερίνης.
Αυτό δύσκολα θα πάρει σάρκα και οστά πρίν απο τις 25 Ιουλίου που είναι και η καταλυτική ημερομηνία για τις δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων στη Β΄ Εθνική κατηγορία.
Μετά την συμφωνία με τον Σάκη Παπαβασιλείου που θα συνεχίσει στον Βατανιακό ανεξάρτητα απο την κατηγορία που θα αγωνίζεται, δρομολογήθηκαν δοκιμαστικά για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Πιερίας και της ευρύτερης περιοχής.

Θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Τετάρτη 24 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 26 του ίδιου μήνα. Τα δοκιμαστικά θα ξεκινάνε στις 6 το απόγευμα και θα διεξαχθούν στο γήπεδο του Βατανιακού.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι ποδοσφαιριστές θα μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 6977  27 10 47 (Γεράσιμος Ποτουρίδης).

Τέλος μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα γίνει η πρόσληψη του γυμναστή και του προπονητή τερματοφυλάκων, οι οποίοι θα πλαισιώσουν τον Σάκη Παπαβασιλείου στο τεχνικό τιμ του συλλόγου.

Όλα αυτά λίγες ημέρες πρίν την οριστική απόφαση της αρμόδιας επιτροπής που θα δώσει το πράσινο φως στον Βατανιακό να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Β΄εθνική κατηγορία.