ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ: ΤΑ ΑΡΘΡΑ 82, 90 & 103 ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ!

Οι βουλευτές κατέστησαν τον Έλληνα δούλο! Ταϋλανδό-Μπαγκλαντεσιανό!

του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Όσοι ψήφισαν το Πολυνομοσχέδιο πρέπει να παραπεμφθούν για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας. Προκειμένου να συνεχίσει να χρηματοδοτείται η χώρα από τους τοκογλύφους, διέπραξαν το χειρότερο από τα έως σήμερα εγκλήματα. Σκότωσαν με την ψήφο τους τούς εργαζόμενους και το ίδιο το ελληνικό κράτος. Όσα πέτυχε στην ιστορία της η Ελλάς από το 1830 κι εδώ, οι σύγχρονοι Εφιάλτες τα έσβησαν σε ένα βράδυ. Γύρισαν την Ελλάδα τουλάχιστον 100 χρόνια πίσω.
Ξεφυλλίζοντας το Πολυνομοσχέδιο μπορεί ο καθένας που διέπεται από στοιχειώδη αξιοπρέπεια και φιλοπατρία, να διαπιστώσει τα όσα εγκληματικά ψήφισε η εθνική αντιπροσωπεία.
ΑΡΘΡΟ 90
Δεν είναι μόνο ότι «αποκεφάλισαν» χιλιάδες εργαζόμενους, είναι κυρίως το
άρθρο 90 του πολυνομοσχεδίου το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε έναν υπουργό να καταργεί θεσμούς. Μεταβίβασαν δηλαδή τις αρμοδιότητες του Συντάγματος και της Βουλής σε έναν υπουργό. Μπορεί αύριο κιόλας ο άλφα ή βήτα υπουργός με μια απλή απόφασή του να καταργήσει, για παράδειγμα το λιμεναρχείο ή να καταργήσει την ειδικότητα του καθηγητή των Θρησκευτικών.
Διαβάστε τι ακριβώς λέει το εγκληματικό άρθρο 90 του Πολυνομοσχεδίου: 

  «Επιτρέπεται να καταργούνται θέσεις ανά κατηγορία, κλάδο ή και ειδικότητα σε υπουργεία, αυτοτελείς δημόσιες υπηρεσίες, αποκεντρωμένες διοικήσεις, οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού και λοιπά νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου με απόφαση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και του οικείου Υπουργού, σε εκτέλεση σχετικών αποφάσεων του Κυβερνητικού Συμβουλίου Μεταρρύθμισης, μετά από τεκμηρίωση που στηρίζεται σε εκθέσεις αξιολόγησης δομών και σχέδια στελέχωσης. Επιτρέπεται να συνιστώνται θέσεις ανά κατηγορία, κλάδο ή και ειδικότητα στους παραπάνω φορείς σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του προηγούμενου εδαφίου με απόφαση των Υπουργών Οικονομικών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και του οικείου Υπουργού».

Με μία του υπογραφή δηλαδή, ο εκάστοτε υπουργός μεταβάλλεται σε τύραννο ή δήμιο που χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν, παίρνει το…τσεκούρι και κόβει οργανισμούς κι εργαζόμενους! Και γι' αυτό το έγκλημα δεν θα τιμωρείται ποτέ. Διότι έτσι αποφάσισε χθες η βουλή! 

ΑΡΘΡΟ 82 

Το άρθρο με το οποίο καρατόμησαν χιλιάδες ειδικότητες εκπαιδευτικών της τεχνικής-επαγγελματικής εκπαίδευσης. Σαν να έπαιζαν play station με μία τους ψήφο οι βουλευτές εξολόθρευσαν την ελληνική παιδεία! Το δόγμα Κίσινγκερ βρίσκει την εφαρμογή του. 

ΑΡΘΡΟ 103
Το Πολυνομοσχέδιο καταργεί κάθε συλλογική σύμβαση εργασίας και αποσυνδέει τη μισθοδοσία από τις ώρες εργασίας. Αυτά που ξέραμε για 8ωρο (το εισήγαγε ο δικτάτορας Μεταξάς) το οποίο 8ωρο θα αμείβεται, για παράδειγμα με 6 ευρώ την ώρα, τώρα πια δεν ισχύει. Ο εργοδότης μπορεί να λέει: "θα αμείβεσαι με 500 ευρώ τον μήνα αλλά θα δουλεύεις 12 ώρες την ημέρα. Γιατί αυτό απαιτούν οι οικονομικές συνθήκες της χώρας"!
Οι εγκληματούντες βουλευτές κατέστησαν τον Έλληνα δούλο! Ταϋλανδό-Μπαγκλαντεσιανό! Με μία τους ψήφο.

 Ιδού τι αναφέρει το άρθρο 103: Άρθρο 103
Διατάξεις για τον κατώτατο μισθό
1. α. Έπειτα από διαβούλευση, που διεξάγεται σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρούσα, ορίζεται ο νομοθετημένος κατώτατος μισθός και το νομοθετημένο κατώτατο ημερομίσθιο, για πλήρη απασχόληση, για τους υπαλλήλους και εργατοτεχνίτες όλης της χώρας, των οποίων η αμοιβή δεν ρυθμίζεται από συλλογική σύμβαση εργασίας.
β. Ατομικές συμβάσεις εργασίας και συλλογικές συμβάσεις εργασίας κάθε είδους δεν επιτρέπεται να ορίζουν μηνιαίες τακτικές αποδοχές ή ημερομίσθιο πλήρους απασχόλησης, υπολειπόμενες από το νομοθετικώς καθορισμένο κατώτατο μισθό και ημερομίσθιο ή της αντίστοιχης προκύπτουσας αναλογίας για τις συμβάσεις μερικής
απασχόλησης.
2. Η νέα διαδικασία - μηχανισμός διαμόρφωσης νομοθετικώς καθορισμένου νόμιμου κατώτατου μισθού και κατώτατου ημερομισθίου για τους εργαζόμενους ιδιωτικού δικαίου όλης της χώρας τίθεται σε ισχύ μετά τα προγράμματα Δημοσιονομικής Προσαρμογής, δηλαδή όχι πριν από την 1.1.2017.
3. Το ύψος του νομοθετημένου κατώτατου μισθού και νομοθετημένου ημερομισθίου θα πρέπει να καθορίζεται λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και τις προοπτικές της για ανάπτυξη από την άποψη της παραγωγικότητας, των τιμών, και της ανταγωνιστικότητας, της απασχόλησης, του ποσοστού της ανεργίας, των εισοδημάτων και μισθών».

Πρέπει λοιπόν να πάνε για εσχάτη προδοσία ή δεν πρέπει;
"Ελεύθερη Ώρα"

Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2a4kUWC21