ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Φίδι βγήκε από τη λεκάνη και τον δάγκωσε στα γεννητικά όργανα

AA2415A7A32AB93D0431852104A6F916.jpg
  Ο χειρότερος εφιάλτης που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ποτέ ένας άνδρας έγινε πραγματικότητα για έναν άνδρα στο Ισραήλ. Για την ακρίβεια, την ώρα που πήγε στην τουαλέτα φίδι έκανε την εμφάνισή του από τη λεκάνη και τον δάγκωσε στα γεννητικά όργανα.
Όπως ανέφεραν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 35χρονος έσπευσε στο νοσοκομείο, ωστόσο, αντιμετώπισε μάλλον με χιούμορ το συμβάν σε αντίθεση με ό,τι θα περίμενε κανείς.
Οι γιατροί που περιέθαλψαν τον 35χρονο στο νοσοκομείο της Χάιφα δήλωσαν ότι ο άνδρας είναι καλά στην υγεία του και ότι στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του επειδή το φίδι δεν ήταν δηλητηριώδες.
Το συγκεκριμένο συμβάν δεν αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία καθώς πέρσι 29χρονος τσιμπήθηκε επίσης στα γεννητικά όργανα ενώ βρισκόταν στην Τασμανία. Ζήτησε μάλιστα από τον καλύτερο του φίλο να ρουφήξει το δηλητήριο ωστόσο εκείνος αρνήθηκε.
Συνεπώς, το θύμα αναγκάστηκε να ρισκάρει τη ζωή του οδηγώντας για 40 λεπτά μέχρι το πλησιέστερο νοσοκομείο όπου και οι γιατροί του έδωσαν το απαραίτητο αντίδοτο στο δηλητήριο.