ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Στο ΧΩΝΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Πληρώσαμε "κερατιάτικα" μισό δις στους εργολάβους!

Το ΧΩΝΙ φέρνει στο φως τις συμφωνίες που αποδεικνύουν πόσα χρήματα δεσμεύθηκε να δώσει το δημόσιο στους αγαπημένους του εργολάβους για τους οδικούς άξονες.

Το 2011 το δημόσιο είχε αρνηθεί να αποδεχθεί την αποκλειστική υπευθυνότητα για την αναστολή των εργασιών λόγω έλλειψης χρηματοδότησης από τις τράπεζες.

Δύο χρόνια μετά, τον Απρίλιο επί Χατζηδάκη, για τις ανάγκες του επικοινωνιακού show που ήθελε να στήσει ο Σαμαράς γύρω από την επανεκκίνηση των εργασιών, άλλαξε γνώμη, δέχθηκε ότι είναι δική του ευθύνη και πλήρωσε τους εργολάβους για τις ζημιές του παρελθόντος, τις δαπάνες επανεκκίνησης και δεσμεύθηκε ότι θα τους πληρώσει στο μέλλον και για τμήματα του δρόμου που δεν θα κάνουν!

Διαβάστε ακόμη Στο ΧΩΝΙ

- ΥΠΟΘΕΣΗ nerit.gr: ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΠΙΣΤΟ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΤΙΜΩΡΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ

Η πλευρά του υπουργείου Οικονομικών υποστήριξε ότι έχεις «αθέμιτο σκοπό», αν θέλεις να αποδείξεις ότι η κυβέρνηση λέει ψέματα! Τα όσα υποστήριξε η πλευρά Στουρνάρα στην κόντρα του με Το ΧΩΝΙ ενώπιον της Επιτροπής Ακροάσεων της ΕΕΤΤ για το nerit.gr συνιστούν τον ορισμό της λογοκρισίας.

- ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ: ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

Παντρεμένα ζευγάρια αναγκάζονται να χωρίσουν για να εξασφαλίσουν μια θέση στο δημοτικό σταθμό για το παιδί τους. Η κοινωνία καταρρέει.

- ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ

Φωτογραφικό ντοκουμέντο που καταγράφει ένα εθνικό έγκλημα «Ολυμπιακών» διαστάσεων

Αυτή την Κυριακή Στο ΧΩΝΙ! Στα περίπτερα και τη Δευτέρα.