ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ



Την Πέμπτη 11 Ιούλη το Π.Α.ΜΕ πραγματοποίησε συγκέντρωση στον πεζόδρομο της Κατερίνης ενάντια στο αντιλαϊκό πολυνομοσχέδιο που κατατίθεται στη βουλή και προβλέπει μυώσεις στον κατώτατο μισθό, περικοπές στον ΕΟΠΥΥ, απολύσεις στο δημόσιο και διαθεσιμότητα. Κεντρικός ομιλητής της συγκέντρωσης ήταν ο Μπάμπης Παπαδόπουλος ο οποίος είναι μέλος της γραμματείας Πιερίας του Π.Α.ΜΕ και πρόεδρος του συνδέσμου φιλολόγων Πιερίας.
            Οι δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ με το συλλαλητήριο αυτό στείλαμε μήνυμα οργάνωσης, προετοιμασίας, αλληλεγγύης, ταξικής απάντησης, εμείς είμαστε η τεράστια πλειοψηφία που υποφέρει και δεν είπαμε ακόμα την τελευταία μας κουβέντα. Σπάμε το φόβο, προετοιμαζόμαστε για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής και των αντιλαϊκών - αντεργατικών νόμων.

            Τέλος το Π.Α.ΜΕ καλεί την εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα του νομού μας να οργανώσουν την απεργία στους χώρους δουλειάς τους και να πάρουν μέρος στην απεργιακή συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ που θα γίνει την Τρίτη 16 Ιούλη και ώρα 10:30π.μ στην Κεντρική πλατεία της Κατερίνης.