ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ!! ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ!! ΣΤΟΧΟΣ ΟΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΚΛΗΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ ΠΟΥ "ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ" ΤΟΥΣ ΈΝΤΑΣΗ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ - ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ


Μεγάλη ένταση επικράτησε πριν από λίγο στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά με τους εργαζόμενους να πιάνονται κυριολεκτικά στα χέρια με τους δικαστικούς επιμελητές.
Ειδικότερα, όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, κ. Βασίλης Καρακίτσος, η ένταση ξεκίνησε όταν στα ναυπηγεία έφτασαν δικαστικοί επιμελητές τους οποίους είχε στείλει η εταιρεία η οποία παρείχε πλήρωμα στο ρημουλκό Πήγασος των ναυπηγείων.


Η εταιρεία μέσω των δικαστικών επιμελητών ήθελε να προχωρήσει σε κατάσχεση μηχανημάτων για οφειλές ύψους 200.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία οι οποίοι έχουν κάνει επίσχεση εργασίας και βρίσκονται σε απεργία διαρκείας περιφρουρούν καθημερινά τα ναυπηγεία. 'Ετσι όταν 6 δικαστικοί επιμελητές μαζί με 3 εκπροσώπους της εταιρείας πήγαν να  κατασχέσουν τα μηχανήματα, οι εργαζόμενοι τους εμπόδισαν.

Οι δικαστικοί επιμελητές μαζί με τους εκπροσώπους της εταιρείας αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν αλλά οι εργαζόμενοι εκφράζουν την ανησυχία ότι αυτό θα επαναληφθεί. 
http://www.newsit.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
 ΣΧΕΤΙΚΑ:
ΠΡΟΣ 4000 ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ: ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΚΕΘΤΗΚΑΤΕ??... ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ "ΑΝΩΝΥΜΟΙ" ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ