ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Επιστρέφει το θρυλικό blog του Σωκράτη Γκιόλια;

98777Τις τελευταίες ημέρες στο ιστορικό blog του Σωκράτη Γκιόλια troktiko.blogspot.grπραγματοποιούνται ξανά αναρτήσεις.
Ευχόμαστε κάθε επιτυχία και καλωσορίζουμε τη νέα προσπάθεια. Η χώρα μας χρειάζεται ανεξάρτητες πηγές πληροφόρησης τα τελευταία χρόνια περισσότερο από ποτέ.
Συνοπτικά κάποιες διευκρινίσεις προς το νέο διαχειριστή:
1) Το troktiko.eu ξεκίνησε έναν χρόνο μετά το κλείσιμο του γνήσιου & θρυλικού τρωκτικού του Σωκράτη Γκιόλια σε μία περίοδο που το tro-ma-ktiko με αλητεία είχε καθιερωθεί ως η συνέχεια του στην συνείδηση όλων.
2) Από τη πρώτη στιγμή είπαμε και το επαναλάβαμε πως δεν έχουμε καμία σχέση με τον Σωκράτη Γκιόλια και πως η προσπάθεια μας είναι νέα.
3) Την περίοδο που ξεκινήσαμε εμείς, το tro-ma-ktiko ήταν στην θέση 5 στην κατάταξη του Ελληνικού διαδικτύου, σήμερα είναι στην θέση 56.. (Χάρη σε ποιούς λέτε;)
Θεωρούμε την επίθεση στο troktiko.eu από το νέο διαχειριστή του troktiko.blogspot.gr άδικη γιατί εμείς ποτέ δεν στοχεύσαμε τον κόσμο του Σωκράτη Γκιόλια αλλά του tro-ma-ktiko, το οποίο βλέπαμε για 1 χρόνο να κοροϊδεύει το σύμπαν.
Κάθε νέα επίθεση μετά τις παραπάνω διευκρινίσεις θα θεωρηθεί επικοινωνιακή, ανάξια ενασχόλησης και κακοπροαίρετη. Στο troktiko.blogspot.gr αξίζει μία επιστροφή με ουσία & όχι με μικρότητες. Η ευθύνη είναι τεράστια, ελπίζουμε η νέα προσπάθεια να σταθεί αντάξια των προσδοκιών όλων.
Διατηρούμε στάση αναμονής, παρακολουθούμε με ενδιαφέρον & εφόσον αυτός που έβαλε το κλειδί στη μηχανή και είπε  »πρόσω ολοταχώς» οδηγήσει το καράβι σε σωστά νερά, θα τον στηρίξουμε και θα προχωρήσουμε σε πρωτοβουλίες.
Η ομάδα του troktiko.eu