ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

O Ρέμος στη Bild: "Δεν καταλάβατε καλά για τον Σόιμπλε"


«Ήταν ένα σχόλιο για την υπερβολική συμπεριφορά των θαμώνων αυτής της βραδιάς», λέει ο τραγουδιστής για την ατάκα του: «Αυτά θα δει ο Σόιμπλε και θα περπατήσει ο άνθρωπος!»

Παρόλο που οι στενοί συνεργάτες και φίλοι συμβούλευαν τον Αντώνη Ρέμο να μη μιλήσει στη γερμανική εφημερίδα Bild, μια εφημερίδα με 2,7 εκατ. πωλήσεις ημερησίως, διότι με αυτό τον τρόπο θα ρίξει περισσότερο λάδι στη φωτιά, εκείνος τους παράκουσε και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου που ήρθε σε επικοινωνία μαζί του. συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής είχε εκφράσει την επιθυμία του να το κάνει, προκειμένου να αναπαραχθούν ορθώς τα λεγόμενά του.

«Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να προσβάλω ή να καταφερθώ αρνητικά για έναν άνθρωπο εξαιτίας της σωματικής του ιδιαιτερότητας», φαίνεται ότι σχολίασε ο Ρέμος, αναφερόμενος στην φράση του «αυτά θα δει ο Σόιμπλε και θα περπατήσει» που ακούστηκε να λέει από το μικρόφωνο το βράδυ του μεγάλου πάρτι στο Nammos της Μυκόνου.

<span itemprop="name" content="Απιστευτη ατακα Ρέμου για Σόιμπλε"></span> <span itemprop="description" content=""></span> <span itemprop="duration" content=""></span> <span itemprop="thumbnail" content=""></span> <span itemprop="width" content="640"></span> <span itemprop="height" content="480"></span>

Η γερμανική εφημερίδα δεν έχει δημοσιεύσει –μέχρι στιγμής- τη συνέντευξη του καλλιτέχνη, ωστόσο τις τελευταίες ώρες έχουν διαρρεύσει αποσπάσματά της σε ελληνικές ιστοσελίδες. Ο Αντώνης Ρέμος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του Γερμανού δημοσιογράφου, που του είχαν αποσταλεί μέσω email, θέλοντας να βάλει ένα τέλος στο θέμα που απασχολεί τα μέσα τις τελευταίες ημέρες.

«Όπως πολύ συχνά συμβαίνει με τον Τύπο, οι λέξεις μπορεί να διαστρεβλωθούν και συχνά να μεταφερθούν παραπέρα κατά τρόπο που δημιουργεί παρεξηγήσεις. Αυτό συνέβη και στην προκειμένη περίπτωση. Η λεκτική μου επιλογή είχε την πρόθεση να εκφράσει τη δυσφορία μου απέναντι στην υπερβολική συμπεριφορά των θαμώνων αυτής της βραδιάς», δήλωσε ο τραγουδιστής στην εφημερίδα.





Μάλιστα, ο Έλληνας τραγουδιστής φαίνεται να ξεχωρίζει την πολιτική από την ανθρώπινη υπόσταση του Σόιμπλε, λέγοντας: «Ο κύριος Σόιμπλε, λόγω της θέσης του ως υπουργός Οικονομικών, φέρει μαζί και με άλλους, λόγω των αποφάσεων που πάρθηκαν για την Ελλάδα, όπως για παράδειγμα να μας πουλήσουν ακριβό χρήμα, ένα μεγάλο μερίδιο της ευθύνης για τη σημερινή οικονομική κατάσταση της χώρας μου. Εγώ ως Έλληνας θεωρώ όλα αυτά που έλαβε η Ελλάδα ως κάποιου τύπου εκμετάλλευση παρά ως σωστή βοήθεια και, εξαιτίας αυτού, έχω κάθε δικαίωμα να εκφράζω την προσωπική μου άποψη για τον κύριο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ως υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας».

Αναφερόμενος στη χλιδάτη… πλευρά του πάρτι και στα χιλιάδες ευρώ που ξοδεύτηκαν εκείνη τη βραδιά, σημείωσε: «Η Μύκονος είναι ένας παγκόσμια γνωστός τουριστικός προορισμός, όπου άνθρωποι από όλο τον κόσμο και πολλοί εκπρόσωποι του διεθνούς Jet-Set αρέσκονται να ξοδεύουν τα χρήματά τους όπως οι ίδιοι επιθυμούν. Το ίδιο συμβαίνει και σε πολλά κοσμικά θέρετρα ανά τον κόσμο. Η Μύκονος δεν μπορεί να θεωρηθεί ως παράδειγμα αντιπροσωπευτικό της δύσκολης καθημερινότητας των Ελλήνων».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε πως είναι η ζωή των πλούσιων Ελλήνων, ο Αντώνης Ρέμος συνέστησε στο δημοσιογράφο να τους ψάξει, να τους βρει και να τους ρωτήσει!