ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Για να κάνετε καλύτερο sex... κοιμηθείτε γυμνές!


Για να κάνετε καλύτερο sex... κοιμηθείτε γυμνές!Πετάξτε ότι φορούσατε μέχρι σήμερα και... αδυνατίστε!
Kαλοκαιράκι κορίτσια και όπως επιτάσσει η εποχή αυτή, όλα γίνονται πιο ανάλαφρα. Η διάθεση, το φλερτ, τα... ρούχα! Τελοσπάντων σε ένα ιδεατό κόσμο γιατί η αλήθεια είναι ότι οι καιροί είναι όντως δύσκολοι! Εφόσον λοιπόν η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο, είναι απολύτως φυσικό όλα να γίνονται πιο κοντά και αέρινα! Εκτός βέβαια από το dress code του δρόμου και γενικότερα της κοινωνικής ζωής, υπάρχει και εκείνο του... ύπνου! Πως λέμε μακιγιάζ ύπνου; Κάπως έτσι! Αν λοιπόν αγαπητές μου φίλες, έχετε κολλήσει στην παιδική σας ηλικία, και τα πιτζαμάκια δεν βγαίνουν από πάνω σας χειμώνα καλοκαίρι, σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με έρευνες οι γυναίκες πρέπει να κοιμούνται ολόγυμνες, εντελώς όμως, γιατί πολύ απλά κάνουν καλό στην υγεία τους και κατ' επέκταση σε πολλά άλλα!

Πρώτον και κύριον θα λέγαμε, μιας και η μάχη με το χρόνο είναι αέναη και συνεχής, ήρθε η ώρα να μάθετε ότι το να κοιμάστε όπως σας γέννησε η μαμά σας, σας διατηρεί νέες! Αυτό συμβαίνει γιατί, όταν η θερμοκρασία του δωματίου και άρα και του σώματος είναι πάνω από 21 βαθμούς διακόπτεται η έκκριση βασικών αντι-γηραντικών ορμονών! Σημαντικό! Ένα δεύτερο θετικό, είναι ότι η ποιότητα του ύπνου βελτιώνεται σημαντικά. Σύμφωνα με μελέτες, όταν η θερμοκρασία του σώματος είναι ιδιαιτέρως υψηλή, ο ύπνος δυσκολεύει μιας και ο οργανισμός δεν μπορεί να μπει στο βαθύτερο στάδιο το οποίο ξεκουράζει το σώμα και το μυαλό.
Τρίτον και επίσης σημαντικό, όσο κι αν δεν το πιστεύετε, το να κοιμάστε γυμνές σας... αδυνατίζει! Και σας έχουμε και την εξήγηση. Τα υψηλά επίπεδα θερμότητας, αυξάνουν την έκκριση κορτιζόλης στον οργανισμό η οποία ευθύνεται και για το αίσθημα της πείνας που αισθανόμαστε, βλέπε νυχτερινές επισκέψεις στο ψυγείο! Εκτός όλων αυτών, τα υψηλά επίπεδα κορτιζόλης στον οργανισμό, αποδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα, δημιουργούν διαταραχές στον ύπνο και αυξάνουν την διάθεση για ζάχαρη και υδατάνθρακες! Σας πείσαμε;
Αν όχι ακόμα πάρτε και ένα τέταρτο: Βελτιώνεται σημαντικά το sex καθώς όταν ξαπλώνετε γυμνή δίπλα στο σύντροφό σας και με τα δύο γυμνά σώματα να έρχονται σε επαφή, απελευθερώνεται η ορμόνη οξυτοκίνη, η οποία και προκαλεί σεξουαλική διέγερση! Για το τέλος κρατήσαμε το καλύτερο! Κορίτσια πετάξτε αυτή τη στιγμή παντελονάκια, βρακάκια και κολανάκια γιατί κάνετε κακό στον κόλπο σας! Η υψηλή θερμοκρασία επιτρέπει την εμφάνιση πάσης φύσεως μικροβίων ενώ η χαμηλή απλά τα... καταστρέφει! Για έναν υγιή κόλπο λοιπόν, πείτε ναι στο γυμνισμό!