ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Οι 10 πιο hot τάσεις στα μαλλιά

Τολμηρή ή μη, οι προτάσεις των μεγαλύτερων οίκων θα σε αφήσουν πλήρως ικανοποιημένη αφού υπάρχουν επιλογές για κάθε γούστο και στυλ.

Από super sleek χτενίσματα μέχρι hairstyles με έξτρα όγκο εμπνευσμένα από τα 70’s, αυτή τη σεζόν η μόδα στα μαλλιά δεν επιβάλλει τίποτα extreme και σε προτρέπει να αγαπήσεις το προσωπικό σου γούστο.

Δες τα 10 πιο hot hairstyles:

1 Sleek and Back:
Οι οίκοι Giambattista Valli, Gucci , Elie Saab θέλουν τελείως μαζεμένα τα μαλλιά από το πρόσωπο και τις άκρες να πέφτουν ανάλαφρα στους ώμους.

2 Τα 70’s συναντούν τα 40’s:
Οι εντυπωσιακές μπούκλες με όγκο της δεκαετίας του 1970, συναντούν το σήμα- κατατεθέν χτένισμα των 40’s. Η χωρίστρα πάει στο πλάι και οι ρίζες είναι ολόισιες και τελείως sleek , ενώ λίγο πιο κάτω οι super-sized μπούκλες κλέβουν την παράσταση.

3 Κρύψε το μάκρος:
Ο οίκος Chanel προτείνει ίσια μαλλιά που δεν καταλαβαίνουμε το μήκος τους, αφού είναι «κρυμμένα» μέσα στα oversized παλτό και φούτερ, ενώ την παράσταση κλέβουν το εντυπωσιακό μακιγιάζ και τα glamorous κολιέ.

4 60’s αφέλειες:
Ξέχνα τις κλασικές ευθείες, αυστηρές αφέλειες! Φέτος τα μαλλιά κόβονται ασύμμετρα ακόμα και στις αφέλειες ή τη φράντζα. Το καλύτερο; Στα περισσότερα fashion shows όπως των Marni και Marc Jacobs οι αφέλειες ήταν ποστίς! Μια τέλεια λύση αν θέλεις να αλλάξεις χτένισμα για 1 μόνο ημέρα.

5 Wet Look:
Το αγαπημένο hairstyle του καλοκαιριού, παραμένει hot trend και αυτή τη σεζόν! Αν το βολεύτηκες λοιπόν, δεν χρειάζεται να σταματήσεις να το υιοθετείς επειδή απλά έρχεται χειμώνας.

6 Χαμηλή αλογοουρά:
Alexander Wang, Donna Karan, Jil Sander , Chloe υποστηρίζουν 100% την πιο απλή και γοητευτική εκδοχή της αλογοουράς. Τα μαλλιά είναι ολόισια, και χωρίζονται στη μέση με μια βαθιά χωρίστρα. Η κοτσίδα πιάνεται στο ύψος του αυχένα και πάει στο πλάι ή πίσω.

7 To κορίτσι της διπλανής πόρτας:
Το στάιλινγκ απαγορεύεται, τα μαλλιά στεγνώνουν φυσικά και δημιουργούνται ελαφριοί κυματισμοί. Αν έχεις μακριά μαλλιά που δεν φριζάρουν, σίγουρα θα λατρέψεις το natural hair trend!

8 Ροκ, κοντό, συναρπαστικό:
Για τις πιο τολμηρές, ο οίκος Jacobs προτείνει αγορίστικο κούρεμα με έντονες, ασύμμετρες μύτες. Αν έχεις έντονες γωνίες στο πρόσωπό σου, αυτό το κούρεμα είναι το τέλειο για εσένα!

9 Updo αλά ιταλικά:
Πιασμένα μαλλιά με έξτρα όγκο και γατίσιο βλέμμα, που θυμίζουν κάτι από Σοφία Λόρεν. Αυτή είναι η sexy πρόταση των Dolce & Gabbana για τη νέα σεζόν, και εμείς ξετρελαινόμαστε με την απόλυτη θηλυκότητα που αποπνέει το νέο… ιταλικό trend!

10 «Τοστιέρα»:
Θυμάσαι την «τοστιέρα»; Ναι, ναι εκείνη την πλάκα θερμότητας που έκανε τα μαλλιά… λιονταρίσια! Φέτος γίνεται με διαφορά η πιο hot τάση και τα σπαστά μαλλιά με έξτρα όγκο γίνονται οι κυρίαρχοι της μόδας. Βγάλε λοιπόν την τοστιέρα σου από την αποθήκη και θυμήσου πως χρησιμοποιείται!