ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

5 εντελώς άσχετα με την εμφάνιση πράγματα, που προσέχουν οι άντρες στις γυναίκες

Οι άντρες ως γνωστόν, είναι οπτικά όντα και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει! Η αλήθεια είναι ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία, όταν πρόκειται για sεx, δε χαμπαριάζoυν και πολλά παρά μόνο αν η άλλη έχει ωραία οπίσθiα και στήθoς, που αυτό αν μας ρωτάτε είναι και το βασικό! Εν αντιθέσει με τις γυναίκες φυσικά, οι οποίες συνήθως κάνουν στην άκρη την εμφάνιση και παρατηρούν ένα σωρό άλλα πράγματα τα οποία είναι περισσότερο εγκεφαλικά! Κι όμως φίλες μου, τελικά οι άντρες δεν είναι τόσο ρηχοί όσο πιστεύουμε μιας και σε ειδικές και πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις, όταν δεν μπαίνει στην μέση μόνο το σeξουαλικό, είναι ικανοί να παρατηρήσουν κι άλλα πράγματα πάνω σε μία γυναίκα, που καμία σχέση δεν έχουν με την εμφάνιση και είναι ικανά να τους κάνουν να eρωτευτούν σφόδρα και άνευ όρων! Εμείς, έπειτα από λεπτομερή και εξονυχιστική παρατήρηση, τα βάλαμε κάτω και σας παρουσιάζουμε τα βασικότερα πράγματα που παρατηρεί ένας άντρας πάνω σε μία γυναίκα εκτός φυσικά από την εμφάνιση! Δώστε βάση λοιπόν...

1. Το περπάτημα: Ο τρόπος που μία γυναίκα περπατά και κινείται μέσα στο χώρο είναι πολύ βασικό για να γοητεύσει και να στρέψει πάνω της την προσοχή. Πόσες φορές άλλωστε δεν έχει τύχει κι εσείς να παρατηρήσετε μία γυναίκα η οποία διαθέτει αέρινο και σίγουρο βήμα, χωρίς καν να θεωρείται καλλονή; Προσοχή, δεν εννοούμε να περπατάτε σαν μοντέλα και να φοράτε αποκλειστικά και μόνο 15ποντα για να μπορέσετε να έχετε το βάδισμα γαζέλας που όλες ονειρεύονται, διότι αν δεν είστε εξοικειωμένες με τα τακούνια, τότε πολύ πιθανόν να τη φάτε την τούμπα σας και απλά να γίνετε ρεζίλι! Το θέμα εδώ έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση και φυσικά το κατάλληλο παπούτσι! Δοκιμάστε το και να είστε σίγουρες ότι κανένας δεν θα μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σας!
2. Τη φωνή: Εντάξει σίγουρα δεν διαθέτουμε όλες σeξι και ταυτόχρονα βραχνή και λάγνα φωνή, όπως φυσικά δεν διαθέτουν και όλοι οι άντρες φωνή ραδιοφωνικού παραγωγού! Το ζητούμενο εδώ δεν είναι να αλλάξετε τη φωνή σας για να είναι σeξι, διότι με αυτό τον τρόπο το μόνο που θα καταφέρετε είναι να ακούγεστε αστεία και ψεύτικη. Το θέμα λοιπόν, και αυτό φυσικά που αρέσει και στους άντρες, είναι να μην τσιρίζετε και να μην πιάνετε υπέρ του δέοντος υψηλές νότες ξεκουφαίνοντάς τους! Οι άντρες σιχαίνονται τις γυναίκες με τις πολύ τσιριχτές φωνές και είναι ικανοί να τις απορρίψουν γι' αυτό και μόνο το λόγο!
3. O τρόπος που χορεύει: Ναι φυσικά και δεν χρειάζεται να είστε ο Φώτης Μεταξόπουλος σε συνδυασμό με τη Φοντάνα, αλλά το να ξέρει μία γυναίκα να λικνίζεται στους ρυθμούς της μουσικής είναι πολύ βασικό πράγμα ώστε να μπορέσει να γοητεύσει και γενικά να τραβήξει την προσοχή ενός άντρα. Δεν εννοούμε φυσικά να αρχίσετε τις περίτεχνες φιγούρες και τις στροφές στον αέρα, γιατί έτσι μόνο περίγελος μπορείτε να γίνετε, αλλά προσπαθήστε να εναρμονιστείτε με την μουσική και τους ήχους της και δώστε μεγάλη βάση στο κούνημα των γοφών! Μην γίνετε φυσικά Miley Cyrus, δεν το θέλουμε αυτό, απλά να ξέρετε, ότι ο αισθησιακός χορός πάντα τραβάει την προσοχή και παίζει σημαντικό ρόλο!
4. Το γέλιο: Σε ποιον αρέσουν οι ξινομούρες; Σε κανέναν απολύτως! Η διαχωριστική γραμμή βέβαια, σε ότι έχει να κάνει με το γέλιο είναι πολύ λεπτή, διότι αν δε σκάει το χειλάκι είσαι ξενέρωτη και αν κακαρίζεις είσαι χαζοχαρούμενη και ενοχλητική! Το μυστικό είναι να διατηρήσετε μία μέση κατάσταση, που θα περιλαμβάνει ένα γάργαρο και ειλικρινές γέλιο που να μην ακούγεται καταπιεσμένο αλλά και να μην σπάει νεύρα και... τύμπανα! Γελάστε λοιπόν με την ψυχή σας και μη φοβάστε μήπως τραβήξετε την προσοχή γιατί θα είναι για καλό! Οι άντρες λατρεύουν τις άνετες και έξω καρδιά γυναίκες!
5. Την μυρωδιά: Αν μας ρωτάτε, δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο για μία γυναίκα, από το να της πει κάποιος ότι μυρίζει ωραία! Δεν ξέρουμε γιατί, αλλά και μόνο αυτή η φράση είναι ικανή να κάνει όλα τα υπόλοιπα, σχετικά με κορμί, στήθος, μάτια να φαντάζουν το λιγότερο ασήμαντα! Για κάποιο περίεργο λόγο οι άντρες έχουν ιδιαιτέρως αναπτυγμένη την αίσθηση της όσφρησης, κάτι σαν σκυλάκια ένα πράγμα, με αποτέλεσμα να παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο αν θα τους γοητεύσει μία γυναίκα ή όχι! Η αλήθεια είναι ότι αυτό που μας μένει πάντα από έναν άνθρωπο είναι η μυρωδιά του. Τυχαίο; Οπότε φροντίστε να μοσχοβολάτε ανά πάσα ώρα και στιγμή, γιατί δεν ξέρεις πότε θα συναντήσεις τον έρωτα!
queen.gr