ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Πρόβλεψη Κάλχα: ''Σε λίγες μέρες τα ταμειακά αποθέματα θα αρκούν μέχρι τον Οκτώβρη''

Πρόβλεψη Κάλχα: ''Σε λίγες μέρες τα ταμειακά αποθέματα θα αρκούν μέχρι τον Οκτώβρη''

Την επόμενη Δευτέρα έρχεται στην Αθήνα η τρόικα. Αν πιστέψει, βέβαια κανείς τον πρωθυπουργό και τον Στουρνάρα, δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα μιας δεν θα ζητηθούν νέα μέτρα. Τα παιδιά απλά έρχονται, για να χαρούν το αττικό φθινόπωρο!

Βέβαια, δεν έχω πάθει ακόμα αλτσχάϊμερ, και θυμάμαι τον Ιούλιο, την τρόικα να διαμηνύει ότι θα έρθει τον Σεπτέμβριο, και τα μέτρα που θα ζητήσει θα είναι πολύ περισσότερα από αυτά του Ιουλίου(τότε 12.500 διαθεσιμότητες-απολύσεις ζήτησε και πήρε). Τότε έλεγαν, ότι θα θίξουν τα εργασιακά, θα ζητήσουν περαιτέρω μείωση μισθών στον ιδιωτικό τομέα, κόψιμο συντάξεων, κτλ.

Σήμερα ο Σαμαράς, πηγαίνει για λίγες ώρες στις Βρυξέλες, για να ικετέψει να μην μας επιβάλλουν νέα μέτρα, και θα τους απειλήσει, ότι αν ζητηθούν νέα μέτρα, θα πάει σε εκλογές, και από τον Οκτώβρη θα μιλάνε με τον Τσίπρα. Έτσι τουλάχιστον θα διαρρεύσει....

Επειδή όμως ο Σαμαράς είναι καλό παιδί, ήσυχο, πειθήνιο, και έχει στο Υπουργείο Οικονομικών ως υπουργό , έτσι και αλλιώς, εκπρόσωπο τη τρόικας(τον Στουρνάρα), τα νέα μέτρα θα αρχίζουν να σερβίρονται ως "αναδιαρθρώσεις"......Και επειδή, εμείς δεν ήμαστε ηλίθιοι, δεν θα πιστέψουμε ότι πρόκειται περί αναγκαίων "αναδιαρθρώσεων", αλλά για νέα σφαγή, τότε θα μπουν τα "Μεγάλα Μέσα"

Έτσι, η τρόικα τις πρώτες μέρες θα διαμηνύσει στο Mega και το ΣΚΑΙ, ότι αν δεν περάσουν τα νέα μέτρα, δόση δεν θα δούμε ούτε ζωγραφιστή. Η κυβέρνηση, δεν θα επιβεβαιώνει και δεν θα διαψεύδει αρχικώς, οι κυβερνητικοί βουλευτές θα σκίζουν τα ιμάτια τους ότι νέα μέτρα δεν περνούν από την Βουλή. Μετά από 2-3 ημέρες, θα ακούσουμε τον "γκουρού" των Ελληνικών Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, να δηλώνει:
"Τα ταμιακά αποθέματα, αρκούν μέχρι τον Οκτώβρη"

"Αυτά θα είναι τα τελευταία μέτρα"

"Πότε σας είπαμε εμείς(η Κυβέρνηση) ότι δεν υπάρχει κίνδυνος εξόδου της χώρας από το Ευρώ;"

"Με τα τελευταία μέτρα, επενδυτές από τον Δία και τον Άρη θα τρέξουν να επενδύσουν στην χώρα"

Μία Πρόβλεψη κάνω....

Μετά Τιμής

Ο Μάντης Κάλχας!

ΠΗΓΗ:
Ανεμος Αντίστασης


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/2013/09/blog-post_8595.html#ixzz2fGc3Xbdy