ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Θες να διατηρήσεις το κορμί σου τέλειο; Δες τι πρέπει να κάνεις

fit-21-570
Μερικές συνήθειες για να διατηρήσετε τη σιλουέτα που αποκτήσατε για το μπικίνι σας.
Πώς θα διατηρήσετε την αψεγάδιαστη σιλουέτα που σας έβγαλε ασπροπρόσωπες στις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις στην παραλία;
Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές και τα αποτελέσματα δε θα σας απογοητεύσουν.
Τρώτε πρωινό: Στόχος είναι μέσα σε μια ώρα που έχετε ξυπνήσει να ενεργοποιήσετε το μεταβολισμό σας για να το πετύχετε αυτό πρέπει να του δώσετε την ενέργεια που χρειάζεται τρώγοντας ένα υγιεινό και πλήρες πρωινό.
Προσπαθήστε να ασκείστε τουλάχιστον πέντε φορές την εβδομάδα από μία ώρα:Κάντε ένα μείγμα από αερόβιες ασκήσεις και προπόνηση που ενισχύει τους μύες.
Να κοιμάστε περισσότερο: Αν κοιμάστε ικανοποιητικές ώρες θα αποφύγετε την υπερκατανάλωση τροφής (ειδικά όταν πρόκειται για πρόχειρο φαγητό) και θα έχετε περισσότερη ενέργεια για να βγάλετε την ημέρα σας και ο οργανισμός σας να κάψει τις θερμίδες.
Μετακινήστε περισσότερο κατά τη διάρκεια της ημέρας: Όσο περισσότερο κάθεστε στην καρέκλα του γραφείου σας τόσο λιγότερες θερμίδες καίτε. Πάρτε περισσότερα διαλείμματα για να τεντωθείτε ή να περπατήσετε, όχι μόνο όταν είστε στη δουλειά σας, ακόμα και όταν ξεκουράζεστε στον καναπέ.
Μην ξεχνάτε ότι πρέπει να ιδρώνετε: Είναι ένδειξη ότι ο μεταβολισμός σας είναι ενεργοποιημένος. Προσθέστε περισσότερη ένταση στις ασκήσεις σας.
Να είστε έτοιμοι για την επαναφορά: Μην αφήνετε ένα Σαββατοκύριακο και ένα πάρτι γενεθλίων να σας χαλάσει τη σιλουέτα σας. Επιλέξτε μία αποτοξίνωση για τις επόμενες ημέρες για να ισορροπήσετε και πάλι.
Αποφύγετε λίγες θερμίδες κάθε φορά που τρώτε: Δεν έχει σημασία πού είστε, κάθε φορά μπορείτε να παραλείπετε κάποιες περιττές θερμίδες από το γεύμα σας.
Το διαβάσαμε στο Jenny.gr