ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ανακοίνωση Ν.Σ. Πιερίας της ΚΝΕ


ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ»
ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ ΣΤΙΣ 7:30μμ
ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ – ΠΛΑΤΑΝΙ

          Την περασμένη Πέμπτη, χρυσαυγήτες  ναζιστές επιτέθηκαν σε μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ τα οποία  προπαγάνδιζαν το 39ο Φεστιβάλ ΚΝΕ- Οδηγητή,  η επίθεση ήταν μαφιόζικη, από το σχεδιασμό μέχρι την εκτέλεσή της. Δεν θα μπορούσε να την εκτελέσει με δική του ατομική πρωτοβουλία κανένα τοπικό ή περιφερειακό στέλεχος της Χρυσής Αυγής. Η εντολή δόθηκε σίγουρα από πολύ ψηλά.
          Εχθές το βράδυ μέλη του ίδιου ναζιστικού μορφώματος, της «χρυσής αυγής», επιτέθηκαν και σκότωσαν με μαχαίρι  τον 34χρονο Παύλο Φύσσα.
          Τα φασιστοειδή αρχικά ξεκίνησαν χτυπώντας μετανάστες, συνέχισαν τη δράση τους χτυπώντας εργαζόμενους που παλεύουν για καλύτερους όρους ζωής.
            Είναι ξεκάθαρα υποτακτικοί των καπιταλιστών, η δράση τους σκοπό έχει να τρομοκρατήσει κάθε εργαζόμενο που θα βγει στον αγώνα για να διεκδικήσει.
          Η ΚΝΕ καλεί την εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα, τους νέους εργαζόμενους, τους ανέργους. τους μαθητές, να καταγγείλουν τη δράση των υμνητών του Χίτλερ, να απομονώσουν την ναζιστική «χρυσή αυγή» η οποία είναι γέννημα του ίδιου του καπιταλιστικού συστήματος για να επιβάλει με τη βία τον νόμο και την τάξη προς όφελος των καπιταλιστών.

Καλούμε τη νεολαία να παλέψει για μια άλλη εξουσία όπου στο επίκεντρο θα βρίσκονται οι λαϊκές ανάγκες, όπου την εξουσία θα την έχει η εργατική τάξη που με τη δουλειά της παράγει όλο τον πλούτο που μας περιβάλει. Ο καπιταλισμός έχει σαπίσει, δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα πέρα από εκμετάλλευση, είναι ανάγκη σήμερα να ανατραπεί και η εργατική τάξη με τα άλλα φτωχά λαϊκά στρώματα να οικοδομήσουν το Σοσιαλισμό – Κομμουνισμό.