ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ
Συγχαίρουμε όλους τους αποφοίτους του Εσπερινού ΕΠΑΛ Κατερίνης, οι οποίοι κατά τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2013, κατάφεραν να πραγματοποιήσουν έναν από τους σημαντικότερους στόχους της ζωής τους, την εισαγωγή τους σε ένα τμήμα των ΑΕΙ και ΤΕΙ.
Αυτή είναι μια επιτυχία  πρωτίστως των ίδιων, αλλά και των οικογενειών τους,  που στάθηκαν στο πλευρό τους και μοιράστηκαν τις αγωνίες και τις ελπίδες τους, όπως επίσης και των καθηγητών τους, που με την αγάπη και τις γνώσεις τους ήταν αρωγοί τους όλο αυτό το διάστημα.
Οι πανελλήνιες εξετάσεις και η επιτυχία σε αυτές δεν αποτελούν όμως  μοναδική ευκαιρία για να πραγματοποιηθούν τα όνειρα τους. Νικητές είναι όσοι δίνουν με αξιοπρέπεια τον αγώνα τους στη ζωή, έναν αγώνα εργατικότητας και δημιουργικότητας που δε σταματά ποτέ, που θα στηρίζει τα όνειρα  και τις φιλοδοξίες για ένα καλύτερο αύριο.
Συγχαρητήρια αξίζουν και σε αυτούς που δεν κατάφεραν φέτος να εισαχθούν σε σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης γιατί παρά το αποτέλεσμα επέλεξαν να καταβάλλουν προσπάθεια και να συμμετάσχουν στον αγώνα. Τίποτα δεν τελειώνει εδώ, αντίθετα ο αγώνας και η προσπάθεια για μάθηση και επαγγελματική καταξίωση είναι καθημερινός.
Σας ευχόμαστε να είστε πάντα υγιείς, δημιουργικοί, ευτυχισμένοι και αισιόδοξοι σε ό,τι και αν κάνετε στη ζωή σας.

Καλές Σπουδές και Καλή Σταδιοδρομία
Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Καθηγητών
του Εσπερινού ΕΠΑΛ Κατερίνης