ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Τι συμβαίνει στη Συρία;

Φωτο απάτη απο το BBC. Εμφάνισε φωτογραφία του 2003 από το Ιράκ ως νέα από θύματα στη Συρία

 
Η εικόνα, που στην πραγματικότητα ελήφθη στις 27 Μαρτίου 2003, δείχνει ένα νεαρό παιδί στο Ιράκ να τρέχει κάνοντας άλματα πάνω από δεκάδες λευκούς σάκους που περιείχαν ανθρώπινους σκελετούς οι οποίοι βρέθηκαν σε μια έρημο νότια της Βαγδάτης.
Η αποκάλυψη της φρικιαστικής απάτης με την “χημική επίθεση στην Δαμασκό” 
Αυτή εδώ η πληροφορία κυκλοφορεί από Ιούλιο: http://is.gd/akd2yf (τυχαία χρονική σύμπτωση φαντάζομαι)
Παλαιότερα σχετικά
Την ευθύνη για την επίθεση επιρρίπτει στους αντάρτες και το κομμουνιστικό κόμμα της Συρίας.
http://panafricannews.blogspot.gr/2013/03/syrian-communist-party-unified-condemns.html
Σχετικά βίντεο με δοκιμές χημικών όπλων και διάφορα δημοσιεύματα για προμήθεια τέτοιων από Τουρκία κλπ κυκλοφορούν καιρό τώρα στο διαδίκτυο.
http://www.prisonplanet.com/shock-video-shows-syrian-rebels-testing-chemical-weapons.html
http://presstv.com/detail/2013/01/29/286102/syria-militants-possess-chemical-arms/
http://frontpagemag.com/2012/theodore-and-walid-shoebat/syrian-rebels-now-have-chemical-weapons/
http://iogsd.blogspot.gr/2012/12/syrian-military-militants-using.html
Εν ολίγοις δηλαδή:
Οι (Αυτοσχέδιοι!) πύραυλοι εκτοξεύθηκαν από περιοχές που ελέγχουν οι “αντικαθεστωτικοί” (κοντά στα νότια σύνορα με Ιορδανία), και έπεσαν σε περιοχή με αλαουίτες, λιγότερο από 10km απο το ξενοδοχείο που μένουν οι επιθεωρητές του ΟΗΕ! οι οποίοι βρίσκονταν ήδη εκεί για να μελετήσουν προηγούμενη επίθεση με χημικά, κι όλα αυτά ενώ η Κυβέρνηση κερδίζει ξεκάθαρα τον πόλεμο σε όλα τα μέτωπα… Ο νοών νοείτω… Σαράγεβο Νο2.
Τα βίντεο που παρουσιάζουν τα θύματα της επίθεσης έχουν δημοσίευση στο Youtube 20/08/2013 ενώ η επίθεση έγινε 21/08/2013 ! (ούτε μια σωστή προβοκάτσια δεν μπορούν να στήσουν οι μονάρχες του κόλπου).
Επίσης υπάρχουν βίντεο στο διαδίκτυο με “αντάρτες” που δοκιμάζουν ή επιδεικνύουν χημικά όπλα πολλούς μήνες πιο πριν.
Αυτά και πολλά άλλα στους συνδέσμους
……
Παρεπιπτόντως για όσους δεν το έχουν καταλάβει στόχος είναι το Ιράν(βλ. τερατώδης ανάπτυξη ναυτικης δυναμης στον περσικό κόλπο κι αντίστοιχες συχνές ασκήσεις), αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να σπάσει πρώτα ο άξονας Ιράν-Συρία-Χεζμπολάχ για ευνόητους στρατηγικούς λόγους
…..
Δεν υπάρχει λογικός άνθρωπος στον πλανήτη που να έχει εξηγήσει για ποιο λόγο θα έριχνε ο Ασσαντ χημικα οπλα (κοντά στη Δαμασκό κιόλας), τη στιγμή που κερδίζει σε όλα τα μέτωπα και με τους επιθεωρητες του ΟΗΕ σε ξενοδοχειο <10km σε απόσταση, και με δεδομένο ότι τέτοια ενέργεια δίνει άλλωθι για ιμπεριαλιστικη εισβολή. Ούτε ένα αντεπιχείρημα δεν υπάρχει… Μόνο υπεκφυγές και ασχετολογίες.