ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Με εκδήλωση στο κλειστό γυμναστήριο ξεκίνησε η ακαδημία μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου τη νέα χρονιά

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης - www.pierikos-archelaos.gr
Γραφείου Τύπου
E-mail: information@pierikosbc.gr
Κλειστό Γυμναστήριο, Σιδηροδρομικός Σταθμός, τηλfax: 23510 32153, τηλ. 6978 495134                                               
601 00 Κατερίνη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




Με την παρουσία του Δημάρχου και πλήθους κόσμου

Ξεκίνησε και επίσημα η νέα χρονιά στην ακαδημία μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου. Η εκδήλωση που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού, είναι και η αφετηρία για την αγωνιστική χρονιά 2013-2014 και πλαισιώθηκε από πλήθος κόσμου και παιδιών, καθώς και από την παρουσία του Δημάρχου Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη και του αντιδημάρχου κ. Θανάση Λιακόπουλου.

Το πρόγραμμά της άρχισε με τον καθιερωμένο αγιασμό που έκανε ο εφημέριος του Αγίου Χαραλάμπους, στην ενορία του Σιδηροδρομικού Σταθμού π. Κυριάκος Κοκελίδης, ο οποίος μετά την τελετή στη σύντομή του ομιλία, που καταχειροκροτήθηκε και μάλιστα παρατεταμένα, είπε:

«Κύριε Δήμαρχε, κύριοι της διοικήσεως του Πιερικού Αρχελάου, κυρίες και κύριοι, αγαπητά μου παιδιά. Ο αθλητικός σύλλογος Πιερικός Αρχέλαος έχει πετύχει ένα διαρκές τρίποντο. Και το λέω αυτό κύριε Δήμαρχε γιατί βλέπω την πληθωρική προσέλευση των παιδιών  που έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια του Πιερικού Αρχελάου και έχουν καταστήσει το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, το μπάσκετ, σε υψηλά επίπεδα τόσο στο νομό μας, όσο και στην πατρίδα μας. Παρακολουθώ τις δραστηριότητες και χαίρομαι που σ΄ αυτή τη γωνία  της ενορίας μας, της πόλεώς μας, να γίνονται τέτοιες δραστηριότητες και μάλιστα με επιτυχίες. Να συγχαρώ το διοικητικό συμβούλιο, τους προπονητές και όλους που ασχολούνται με τον αθλητισμό, με την καλαθοσφαίριση, και να τους ευχηθώ ο Θεός να τους δίνει υγεία και πάντοτε επιτυχίες. Και στα παιδιά μας, καλή πρόοδο και να αγκαλιάζουν τον αθλητισμό διότι όποιος ασχολείται με αυτόν, έχει μεν το σώμα του υγιές, αλλά πάνω από όλα έχει και το νου του. Να είστε καλά, καλή χρονιά, καλή αθλητική χρονιά και καλή δύναμη σε όλους σας».

Στη συνέχεια ο γενικός αρχηγός του συλλόγου Δημήτρης Πόδας, ευχήθηκε τους προσκαλεσμένους «Καλή χρονιά με υγεία και γεμάτη μπάσκετ». Στη συνέχεια ανακοίνωσε τη δημιουργία, από φέτος, τμήματος αντιπτέρισης,  γνωστό ως μπάντμιντον, καθώς και την καθιέρωση κάποιων δραστηριοτήτων για τους γονείς και γενικά για τις  οικογένειες που είναι κοντά στον Πιερικό Αρχέλαο. Ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη, που όπως είπε, «Είναι πάντα κοντά μας και σαν πρώτος πολίτης της πόλης μας, αλλά και σαν φίλαθλος της ομάδας μας».

Παίρνοντας το λόγο ο Δήμαρχος Κατερίνης, ο κ. Σάββας Χιονίδης, είπε: «Μας έχετε συνηθίσει σε επιτυχίες, βλέπουμε την προσπάθειά σας και σας ευχαριστούμε για όλα αυτά που έχετε κάνει για την πόλη μας. Και στην ομάδα που πρωταγωνιστεί, αλλά κυρίως στα τετρακόσια παιδιά που καταθέτουν εδώ την προσπάθειά τους βελτιώνοντας το σώμα και την ψυχή τους. Καλή αθλητική χρονιά, καλή σχολική χρονιά και πάντα με επιτυχίες. Και κάτι τελευταίο. Αυτό το κόσμημα, το γυμναστήριο, εδώ στο Σιδηροδρομικό Σταθμό το διατηρείτε σε άριστη κατάσταση. Μπράβο παιδιά πρώτα σε σας, μπράβο σας».

Τέλος, ο νέος υπεύθυνος της ακαδημίας Μίλτος Μηλιάτης ευχαρίστησε και αυτός με τη σειρά του τα παιδιά και τους γονείς, ευχήθηκε καλή χρονιά και αναφέρθηκε στο φετινό πρόγραμμα που έχει ο σύλλογος.
ΦΩΤΟ:
Από την εκδήλωση της ακαδημίας μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου που έγινε την Τετάρτη στο κλειστό γυμναστήριο, στο Σιδηροδρομικό Σταθμό