ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΦΛΟΓΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Μ.Ε. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)

       



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Την Αιμοδοτική Φλόγα υποδέχθηκε σήμερα η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της 11ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας, που διοργανώνει κάθε χρόνο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού στο θέμα της εθελοντικής αιμοδοσίας.
Τη Φλόγα της Αγάπης και τους λαμπαδηδρόμους υποδέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Γεώργιος Τσαμασλής, ο οποίος συνεχάρη τους εθελοντές αιμοδότες για την κοινωνική τους προσφορά, ενώ υπογράμμισε ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες προσφοράς και αλληλεγγύης στο κοινωνικό σύνολο, κάνοντας αναφορά και στην Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου Εργαζομένων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
«Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και ευαισθησίας στηρίζουμε κάθε προσπάθεια που επικεντρώνεται στο κοινό καλό. Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια ανιδιοτελής πράξη αγάπης, ένα δώρο ζωής για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη», τόνισε ο κ. Τσαμασλής.  
            Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων και Σωματείων Ν. Σερρών και υπεύθυνος της λαμπαδηδρομίας Ιωάννης Νούλης ευχαρίστησε την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τη θερμή υποδοχή και την αγαστή συνεργασία.




Ευχαριστούμε για τη συνεργασία
Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Μ.Ε. Θεσσαλονίκης