ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας στο Κερατσίνι: "Είδα πως σκότωσαν τον Παύλο Φύσσα"

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες από τον τόπο της δολοφονίας του άτυχου Παύλου Φύσσα.
Ο αυτόπτης μάρτυρας που φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο Ελεύθερος Τύπος υποστηρίζει ότι καθόταν σε παγκάκι, στην οδό Παναγή Τσαλδάρη όταν είδε ξαφνικά 6 με 7 άτομα αγόρια και κορίτσια να ανεβαίνουν τρέχοντας την οδό Κεφαλλνίας. Από πίσω τους ακλουθούσαν περίπου 15 με 20 άτομα. Όλοι άνδρες με μαύρα ρούχα και αρβύλες.

Οι κοντοκουρεμένοι άνδρες πρόλαβαν την ομάδα των νεαρών στον οδό Παναγή Τσαλδάρη και άρχισαν να διαπληκτίζονται. Πολλοί από αυτούς πιάστηκαν στα χέρια.

«Επειδή φοβόταν  πολύ και έρχονταν συνέχεια άτομα από παντού ,κοίταζε γύρω του και κάποια στιγμή ,είδε από πίσω του ένα ασήμι μακρύ αυτοκίνητο να είναι σταματημένο  . Το παιδί το χτύπαγαν 2-3 άτομα μαζί, με κράνη, με κλοτσιές, με μπουνιές και μετά τον έπιασε αγκαλιά ένας εύσωμος άνδρας με λίγα γκρίζα μαλλιά και τον χτυπούσε» αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας.

Αμέσως μετά εμφανίστηκε η ομάδα ΔΙΑΣ. Όμως οι νεαροί ήταν διασκορπισμένοι σε διάφορα σημεία της οδού Παναγή Τσαλδάρη.
 
«Τότε ήρθε η Αστυνομία και αυτοί που τον χτυπούσαν με κράνη ,άρχισαν να τρέχουν για να φύγουν και είδε ότι βγήκε ένας άνδρας με ξυρισμένο κεφάλι από τη θέση του συνοδηγού, άρχισε κι αυτός να τρέχει ,ενώ ο οδηγός του έμεινε εκεί .Ταυτόχρονα άκουσα το παιδί που χτυπούσαν πριν να φωνάζει: “Με έχει μαχαιρώσει με μαχαίρωσε δίπλα στην καρδία, αυτός είναι».

«Μετά είδα τους αστυνομικούς να έχουν πιάσει έναν άνδρα και να του έχουν βάλει χειροπέδες. Αυτός ο άνδρας ήταν εύσωμος ,με γκρίζα μαλλιά και νομίζω ήταν αυτός που είχα δει και πριν να χτυπάει το παιδί ενώ το είχε σχεδόν αγκαλιά»
Αντιδρούν οι κρατούμενοι στις φυλακές για τον 45χρονο φονιά του Φύσσα
Εν τω μεταξύ σοβαρό πρόβλημα με την κράτηση του 45χρονου αντιμετωπίζει το υπουργείο Δικαιοσύνης καθώς οι κρατούμενοι δεν τον θέλουν στις φυλακές.

Την Δευτέρα το πρωί μάλιστα  αναμένεται να αποφασίσει σε ποια από τις τρεις φυλακές που έχουν προκριθεί θα μεταχθεί ο 45χρονος κατηγορούμενος.

Για λόγους ασφαλείας μάλιστα δεν θα ανακοινωθεί που θα πάει μέχρι να μεταχθεί εκεί.

Σε καρτοκινητά -μυστήριο οι κλήσεις του δράστη
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος είχε κάνει αρκετά τηλεφωνήματα εκείνο το βράδυ, όμως τρεις κλήσεις βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ. 
Οι τρεις κλήσεις αυτές το μοιραίο βράδυ έγιναν σε τρία καρτοκινητά «μαϊμού», τα οποία ανήκουν σε αλλοδαπούς. 
Σημειώνεται ότι είναι πρακτική των ανθρώπων που κινούνται παρανόμως να βάζουν μπροστά αλλοδαπούς και να πηγαίνουν να παίρνουν καρτοκινητά για εκείνους έτσι ώστε να μην τους εντοπίζει η αστυνομία.