ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ KAI ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ;;;ΒΙΝΤΕΟ

Aν δεν βρεθεί λύση... Τότε είναι πολύ πιθανό, να βιώσουμε την κατάρρευση της μεγαλύτερης δύναμης του πλανήτη...διότι αν η Αμερική καταρρεύσει οικονομικά και επίσημα, τότε ο εκθρονισμός της είναι βέβαιος. Βέβαια μην νομίζετε πως κάτι τέτοιο δεν θα συμπαρασύρει τις υπόλοιπες χώρες στον κόσμο, ακόμα και τις μεγάλες δυνάμεις. Σε αυτή την κατάρρευση όλοι θα έχουν απώλειες.
Γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο άλλωστε οικονομικά ισχυρές χώρες όπως είναι η Γερμανία (ΕΔΩ
) η Ρωσία (ΕΔΩ
) αλλά και η Κίνα έχουν "τρελαθεί" να αγοράζουν χρυσό (Αναλυτικότερα διαβάστεΕΔΩ
και ΕΔΩ
). Γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο ο μεγαλοεπιχειρηματίας George Soros όλα τα μετρητά του τα έκανε είτε σε χρυσό είτε σε μετοχές χρυσού. Και φυσικά να ξανά υπενθυμίσω πως τον τελευταίο χρόνο πολλές χώρες έχουν αυξήσει τα αποθεματικά τους πετρέλαια x 2 φορές, κάτι που μόλις πριν λίγες μέρες κατάλαβε ότι έπρεπε να κάνει και η Ελλάδα μας...
Προβλέπω σε περίπτωση που αρχίσει η κατάρρευση, η Γερμανία να αποχωρήσει ακαριαία από την Νομισματική Ένωση δημιουργώντας το δικό της ισχυρό νόμισμα αλλά και πλέον με φιλοδοξίες για τον Παγκόσμιο Θρόνο.
Φυσικά να μην γελιόμαστε μια και το σύστημα που τα θέλει όλα αυτά, έχει πολλές δικλείδες ασφαλείας. Αναρωτιέμαι μόνο αν μια από αυτές τις δικλείδες συμπαρασύρει τις χώρες σε έναν παγκόσμιο πόλεμο.
Σε όλα αυτά να μην ξεχάσουμε και την Άσκηση που διεξάγει η FEMA. (περισσότερα Εδώ
)
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ QE3 NA ΕΧΕΙ "ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ" ΓΙΑ ΤΙΣ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.
ΠΡΟΣΕΧΩΣ (;;;) : EXECUTIVE ORDER OF MARTIAL LAW