ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ (ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ) - ΕΓΙΝΑΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

 


Με την ευθύνη των επιλογών για την Sport Experte του Oliver Wölki (δείτε εδώ!!), πρόεδρου της εταιρίας, και  του κ Babacar Wane (δείτε εδώ!!) επικεφαλή scout της SC Freiburg, το πρωί του Σαββάτου 6 Οκτωβρίου 2013 στο Νέο Κεραμίδι, διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία τα....
τελικά δοκιμαστικά επιλογής ποδοσφαιριστών για ομάδες της Γερμανίας. Συμμετείχαν ποδοσφαιριστές απο όλη την Ελάδα, αλλά και πολλά ταλέντα πο την Πιερία στις ηλικίες γεννηθέντων το 1998 και 1999.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε, προθέρμανση, ασκήσεις και μετά αγώνας διάρκειας τριών τριανταλέπτων, όπου συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν για τα τελικά.Οι 26 ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην τελική δοκιμασία, πορήλθαν μετά απο προεπιλογή με αυστηρά ποδοσφαιρικά κριτήρια στους δύο προηγούμενους μήνες  υπεύθυνο κ Kώστα Μυστακίδη (δείτε εδώ!!, (scouting/ Greece της Sport Experte).
Την τελική επιλογή θα  αποφασίσουν οι Γερμανοί εκπρόσωποι, θα ανακοινωθούν εντός των ημερών, ποιά παιδιά θα ανέβουν στη Γερμανία για δοκιμαστικά στην Φράιμπουργκ και ποιά παιδιά θα μπούν υπο την σκέπη της SPORT EXPERTE για να προωθηθούν στην Γερμανική αγορά, σε χρόνο που θα αποφασιστεί απο τους υπέυθυνους της SPORT EXPERTE.
φωτορεπορτάζ ..


Ο  Babacar Wane με τον Κώστα Μυστακίδη




ο  Oliver Wölki


 






 και εκπρόσωποι του τεχνικού τίμ της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ παρόντες


















 Τέλος των δοκιμαστικών και οι μεζέδες απο το κυλικείο έτοιμοι....