ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Θ. ΠΑΠΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΥΓΕΙΑΣ 5.000μ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
           


Το θεσμό του 2ου Διεθνή Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης και του Δρόμου Υγείας 5.000μ. στηρίζει εμπράκτως ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Θεοφάνης Παπάς.
Ο κ. Παπάς επισκέφτηκε τα γραφεία της Οργανωτικής Επιτροπής στο Καυταντζόγλειο Στάδιο, προκειμένου να δηλώσει συμμετοχή στο Δρόμο Υγείας 5.000μ. που πραγματοποιείται το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013.
«Η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί μια μεγάλη γιορτή τόσο για τον αθλητισμό, όσο και για την πόλη μας, καθώς δίνει την ευκαιρία στον καθένα από εμάς να αποκτήσει μια σημαντική εμπειρία ζωής, ενισχύοντας, παράλληλα, τον πολιτισμό, αλλά και τον τουρισμό. Είναι η πρώτη φορά που θα συμμετέχω σε νυχτερινό αγώνα και πιστεύω ότι η διαδρομή στην παραλία της Θεσσαλονίκης θα είναι απολαυστική για όλους. Πρωτοβουλίες όπως αυτή στέλνουν το μήνυμα ότι βασικός στόχος δεν είναι η νίκη, αλλά η αξία που έχει το να αγωνιζόμαστε», υπογράμμισε ο κ. Παπάς.
Ο 2ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης και ο Δρόμος Υγείας 5.000 μ. πραγματοποιείται από τον «Μ.Ε.Α.Σ. ΤΡΙΤΩΝ» σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και με την υποστήριξη της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Θεσσαλονίκης.
Σημειώνεται ότι οι δηλώσεις συμμετοχής έφτασαν τις 8.570, αριθμός ρεκόρ συγκριτικά με περσινά δεδομένα, ενώ πολλοί είναι οι καταξιωμένοι αθλητές που θα τρέξουν στη φετινή διοργάνωση.






Ευχαριστούμε για τη συνεργασία
Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Μ.Ε. Θεσσαλονίκης