ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Πάρ΄ το αλλιώς θα βρεις – Το αλφαβητάρι του σεξ σε 841 λέξεις

Eidh-sex-570
Το σεξ είναι το «Α» και το «Ω» μέσα σε μία σχέση, αλλά αν σου λείπουν τα άλλα 22 γράμματα δεν βρίσκεις ποτέ την ευτυχία όπως επίσης και αν λείπει το πρώτο και το τελευταίο.
Όταν κάνεις τα ίδια και τα ίδια βαριέσαι σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής σου. Έτσι και στο σεξ, η δοκιμασία διαφορετικών ειδών σεξουαλικού περιεχομένου βοηθάει στο να αποφύγουμε τη ρουτίνα και διεγείρει το σώμα φτάνοντας το στο ζενίθ.
Υπάρχει πολύ ποικιλία στη συνταγή της σεξουαλικής ικανοποίησης αλλά με βασικό συστατικό το συναίσθημα και τη φαντασία.
Σύμφωνα με το shape.gr υπάρχουν κάποια είδη σεξ αλλά δεν είναι απαραίτητο οι άνθρωποι να κάνουν μόνο ένα είδος, μπορεί να κάνουν και πολλά. Σημασία έχει να ανακαλύψετε οι ίδιοι ποιο έχετε στην κορυφή της σεξουαλικής πυραμίδας και να ανακαλύψετε την δική σας ηδονή έτσι ώστε να είστε πάντα ευτυχισμένοι.
Για αρχή, το πρώτο είδος που θα παρατεθεί είναι το οικείο σεξ. Δηλαδή η αργή εξερεύνηση των σωμάτων των εκάστοτε συντρόφων που επιτρέπει να εδραιωθεί εκ νέου ο δεσμός τους. Πάντως δεν είναι απαραίτητο να περιλαμβάνει τη συνουσία, μπορεί να γίνει απλά εγκεφαλικά.
Τα οφέλη του οικείου σεξ είναι ότι ο οργασμός μπορεί να προσφέρει υπέρμετρη ηδονή αλλά και η συγκρατημένη σεξουαλική επαφή ικανοποιεί την εσώτερη ανάγκη για συναισθηματική επαφή. Συνήθως, το οικείο σεξ βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας για τις γυναίκες «Το να νιώθετε συνδεδεμένοι και να μεταδίδεται τη στοργή ο ένας στον άλλο απαιτεί να επιβραδύνετε και να συγχρονιστείτε πραγματικά μεταξύ σας» σημειώνει η Τρίνα Ριντ, συγγραφέας του Till Sex Do Us Part: Make Your Married Sex Irresistible (Μέχρι να μας χωρίσει το σεξ: Κάνε το σεξ του έγγαμου βίου ακαταμάχητο). «Όταν τρέχεις για να φτάσεις στη γραμμή τερματισμού, είναι εύκολο να χάσεις τη θέα των σωματικών και συναισθηματικών αναγκών του συντρόφου σου» γράφει η ίδια.
Όποιος θέλει να το κάνει πρέπει να εξωτερικεύει τα συναισθήματα του στον εκάστοτε σύντροφο του γιατί το συγκεκριμένο είδος έχει άμεση σχέση με το συναίσθημα.
Επίσης υπάρχει και το περιπετειώδες σεξ το οποίο σας βγάζει από τη σφαίρα της ρουτίνας σας, όπως πχ μία νέα στάση ή να φορέσετε μία στολή. Το όφελος από την σεξουαλική περιπέτεια είναι ότι ενισχύεται τη σεξουαλική σας αυτοεκτίμηση και συνήθως το συγκεκριμένο είδος βρίσκεται στη μέση της σεξουαλικής πυραμίδας.
Όσοι θελήσετε να το κάνετε πρέπει να ξέρετε ότι και πάλι ισχύουν τα ίδια, καθώς απαραίτητο είναι να εξωτερικεύσετε τις επιθυμίες και τις φαντασιώσεις σας στον σύντροφό σας. Το σεξ και η ζωή δεν θέλουν ταμπού καθώς μόνο έτσι θα βρεθεί η ευτυχία και στο κάτω κάτω όποιος κατηγορήσει κάποιον για τις επιθυμίες του απλά δεν του ταιριάζει.
Το παράφορο, γνωστό και ως γρήγορο, μπορεί να ωφελήσει έναν άνθρωπο με φορτωμένο πρόγραμμα αλλά είναι και διασκεδαστικό όπως επίσης είναι και ένας τρόπος για να δείξετε στο σύντροφό σας ότι η σχέση σας είναι ακόμα ζωντανή.  Πάντως, το συγκεκριμένο είδος σεξ, δεν είναι τόσο σημαντικό για όλους καθώς μπορεί να νιώθετε ότι σας προσφέρει έξαψη και να το έχετε ψηλά στη σεξουαλική πυραμίδα όπως επίσης να το έχετε και χαμηλότερα.
Η ομορφιά του γρήγορου σεξ είναι ότι δεν απαιτεί πολύ σκέψη, απλά είναι ότι βγει εκείνη την στιγμή και μπορεί να φτιάξει μία μονότονη μέρα.
Μόλις καβγαδίσατε και το μόνο πού θέλετε είναι να γδύσετε ο ένας τον άλλον; Δηλαδή να κάνετε απολογητικό σεξ. Η ορμόνη που εκκρίνεται κατά τη διάρκεια του σεξ είναι η ωκυτοκίνη, γνωστή και ως «ορμόνη της αγκαλιάς» η οποία βοηθά στη συμφιλίωση. Σύμφωνα με τον κ. Βυνάκο κλινικό ψυχολόγο και σεξοθεραπευτή: «το να κάνετε έρωτα έπειτα από έναν τσακωμό δημιουργεί μεγαλύτερη διάθεση προς συγχώρεση. Μπορεί να δημιουργήσει την προθυμία να λύσετε τα μεταξύ σας ζητήματα».
Πρέπει να ξέρετε ότι δεν είναι απαραίτητο ο σύντροφος σας να κάνει μετάνοιες για να κάνετε σεξ, «το σεξ είναι μια μορφή απολογίας από μόνο του», λέει ο κ. Βυνάκος και συνεχίζει:  «είναι ένας σωματικός τρόπος για να εκφράσετε ότι αγαπιέστε και θέλετε να τα βρείτε μεταξύ σας».
Επίσης υπάρχει και το ηγετικό σεξ, όπου δεν σταματάει κάποιος μέχρι να πάρει αυτό που θέλει ενώ συνήθως στο παιχνίδι περιλαμβάνονται τα μαστίγια και οι χειροπέδες.
Το όφελος του ανθρώπου που αναλαμβάνει το ρόλο του ηγέτη, σύμφωνα με τον κ. Βυνάκο, είναι ότι παίρνει την ευκαιρία να εκφράσει τις επιθυμίες του και εξηγεί ότι η άνοδος στο «θρόνο» του πάθους μπορεί να μεταφραστεί σε αίσθημα σιγουριάς και εκτός κρεβατιού.
Για να το πετύχετε, πρέπει να φανταστείτε πως θα ικανοποιήσετε το ταίρι σας με λεπτομέρειες και να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί του.
Τέλος, το μοναχικό σεξ, δηλαδή χωρίς σύντροφο μόνο με τον εαυτό σας και τη ζωηρή σας φαντασία.
Ο αυνανισμός μπορεί να μειώσει το στρες, να καλυτερέψει τον ύπνο αλλά και να ανακαλύψετε κάποια πράγματα που σας διεγείρουν έτσι ώστε να τα πείτε στο σύντροφό σας κατά τη διάρκεια του σεξ. Επιπλέον, «όσο περισσότερο καιρό μένει η γυναίκα χωρίς οργασμό τόσο λιγότερο τον αποζητά και τον χρειάζεται με τον καιρό», λέει ο κ. Βυνάκος, εξηγώντας ότι ο οργασμός παράγει τεστοστερόνη, την ίδια ορμόνη που μας κάνει πρωτίστως να θέλουμε σεξ.
Με άλλα λόγια, όσο περισσότερους οργασμούς έχετε τόσο περισσότερους θέλετε.