ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Εργασίες διαγράμμισης από την Π.Ε.Πιερίας

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ


28ης  Οκτωβρίου 40, Κατερίνη      e-mail: press@pieria.pkm.gov.gr
                                                               ιστοσελίδα: www.pkm.gov.gr

Τηλ.: 2351 –351208
Fax:  2351 – 351207                           Κατερίνη, 24  Οκτωβρίου  2013


                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


                

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες διαγράμμισης τμημάτων του οδικού δικτύου της Πιερίας από συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.


Οι διαγραμμίσεις εκτελέστηκαν σε τμήματα του οδικού δικτύου που παρουσίαζαν ιδιαίτερες φθορές,  με γνώμονα την ασφάλεια και την ποιότητα στις μετακινήσεις των πολιτών και των επισκεπτών της Πιερίας.


Συγκεκριμένα τα συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας προχώρησαν σε εργασίες διαγράμμισης:


*στην 2η επαρχιακή οδό Κατερίνης-Γανόχωρας- Τριλόφου,  από διασταύρωση Ν.Πλαστήρα (Εγγλέζικος)  έως διασταύρωση ΧΥΤΑ Κατερίνης


*στην 1η επαρχιακή οδό Κατερίνης-Παραλίας από Περίσταση έως Παραλία


* σε τμήμα της  13ης  Ε.Ο. Κατερίνης- Αγίου Δημητρίου ( Ν.Πλαστήρα  (Εγγλέζικος)  από κόμβο Αστυνομίας έως κυκλικό κόμβο Πέλεκα


* στην 5η επαρχιακή οδό Κατερίνης- Ν.Εφέσσου-Καρίτσας από Κατερίνη έως την είσοδο της Καρίτσας


Ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Δημήτρης Τσιμήτρης και ο Πρόεδρος  Τ.Σ. Γανόχωρας, κ. Ιωάννης Μαντονίτσας,  μετέβησαν  στα σημεία  των εργασιών,  προκειμένου να ενημερωθούν για την πορεία τους. Άλλωστε, εξέφρασαν  την απόλυτη ικανοποίησή τους, επισημαίνοντας ότι οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν με γρήγορους ρυθμούς.


 Όπως,  ανέφερε, ο κ. Τσιμήτρης « οι συγκεκριμένες εργασίες  εντάσσονται στις παρεμβάσεις της  Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στο οδικό δίκτυο για την ασφάλεια της κυκλοφορίας και την αποφυγή ατυχημάτων κυρίως κατά τις βραδινές ώρες, που η ορατότητα είναι περιορισμένη». Από την πλευρά του ο  Πρόεδρος  Τ.Σ. Γανόχωρας, κ. Ιωάννης Μαντονίτσας, ευχαρίστησε την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας και τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας,  καθώς όπως είπε  με τις παρεμβάσεις τους προσφέρουν  ασφαλή και άνετη καθημερινή μετακίνηση των κατοίκων και των ανθρώπων που μετακινούνται στην Πιερία.