ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΔΗ.ΚΟΙΝ.Ε.




Αγαπητοί φίλοι και φίλες, αγαπητά μας παιδιά

Η οργανωτική επιτροπή φεστιβάλ και ο δήμος Πύδνας-Κολινδρού σας προσκαλούν για 7η συνεχή χρονιά στο φεστιβάλ Β. Πιερίας.
              Σε μια δύσκολη συγκυρία όπου τα περισσότερα πράγματα αλλάζουν γύρω μας, η επιλογή του δήμου και της επιτροπής φεστιβάλ να κρατήσει την παραγωγή πολιτισμού σε υψηλό επίπεδο, είναι αταλάντευτη. Το 7ο φεστιβάλ Β. Πιερίας είναι αφιερωμένο στην παιδεία και τη μαθητιώσα νεολαία. Το 7ο φεστιβάλ Β. Πιερίας επιθυμούμε να δώσει μια νέα ευκαιρία επικοινωνίας και ποιοτικής ψυχαγωγίας, να κάνει ένα βήμα στη σκέψη και στον προβληματισμό αλλά να είναι και μια ελπιδοφόρα πρόταση.
Μπορούμε να συζητάμε ανοιχτά πια, σαν κοινωνία, για τα όποια προβλήματα μας προκύπτουν, και να αρχίσουμε να ακούμε τις διαφορετικές θέσεις και απόψεις. Δεν ξεχνάμε ότι η 5η Οκτωβρίου είναι η παγκόσμια ημέρα του εκπαιδευτικού. Με το ίδιο ενδιαφέρον συμπαραστεκόμαστε στις ανησυχίες και τα προβλήματα των φίλων εκπαιδευτικών. Σας προσκαλούμε λοιπόν όλους, και ιδιαίτερα τη νεολαία μας, να συμμετέχετε στο διήμερο φεστιβάλ Σάββατο 5/10/13 και Κυριακή 6/10/13 στην κεντρική πλατεία του Αιγινίου, με την πεποίθηση ότι η λύση των προβλημάτων έρχεται μέσα από την παιδεία, («διότι τα πάντα είναι θέμα παιδείας»)
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
5/10
7.30μμ, κουκλοθέατρο για τους μικρούς μας φίλους
8.30μμ. συναυλία 40μελούς ορχήστρας από το μουσικό γυμνάσιο Κατερίνης
9.30μμ. συναυλία καθηγητών και μαθητών της μουσικής σχολής Αιγινίου
10μμ. μουσική ρέγγε από την μπάντα global
6/10
8.00μμ. μουσική και χορός φλαμένκο
9.00μμ συναυλία με τους κόζα μόστρα

η πρόεδρος της επιτροπής φεστιβάλ :Ξανθίππη Βασιλειάδου


υστερόγραφο : να ναι σύμπτωση που όλοι οι συμμετέχοντες μουσικοί είναι μαθητές και εκπαιδευτικοί