ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Συνάντηση εκπροσώπων της ΟΥΕΦΑ με τοπικούς παράγοντες της Ε.Π.Σ.Π. και Ε.Π.Σ.Η - Χθες στο Mediterranean Village Hotel της Παραλίας

Στο Ξενοδοχείο Mediterranean Village της Παραλίας και σε πλατιά σύσκεψη έγινε χθες συνάντηση Τοπικών εκπροσώπων, με εκπροσώπους της ΟΥΕΦΑ. Η συνάντηση σκοπό είχε αρχικά την...
ενημέρωση-παρουσίαση του φακέλου για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα UEFA V-19 που θα γίνει στα γήπεδα της Πιερίας και Ημαθίας.

Στην πρώτη αυτή συνάντηση παραβρέθηκαν οι εκπρόσωποι της ΟΥΕΦΑ κ.κ. Claudio Negroni και Christophe von Wattennwu καθώς και εκπρόσωποι της Ε.Π.Ο., οι πρόεδροι των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας και Ημαθίας κ.κ. Ελευθεριάδης και Καραμανίδης.

Την σύσκεψη άνοιξε ο πρόεδρος της Ημαθίας και εκπρόσωπος της Ε.Π.Ο. κ. Καραμανίδης, ο οποίος αφού ευχήθηκε καλή διαμονή στους εκπροσώπους της UEFA, υποσχόμενος ότι από πλευράς των τοπικών παραγόντων θα γίνει ότι είναι δυνατόν για την αρτιότητα και επιτυχία των αγώνων και έκλεισε λέγοντας, «πρέπει να οριοθετήσουμε και να μελετήσουμε από κοντά τα προβλήματα και να ενεργήσουμε δεόντως».

Χαιρετισμό απεύθυναν επίσης ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας κ. Ελευθεριάδης, ο εκπρόσωπος της Αντιπεριφερειάρχη ο κ. Μπαρμπαγεωργόπουλος, ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Δίου Ολύμπου κ. Φαρμάκης Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Πύδνας Κολινδρού κ. Μετταλίδης, ο Αντιδήμαρχος Ημαθίας κ. Παύλος Παυλίδης, ο εκπρόσωπος της Π.Α.Ε. Βέροιας κ. Κουτσιάνης, ο Αστυνομικός Δ/ντης Αθανάσιος Μαντζούκας, ο Πρόεδρος του Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Φαρμάκης Αστέριος, ο Δ/ντης της Πυροσβεστικής κ. Παπαπολύκαρπος Γεώργιος, ο Πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ κ. Θ. Παπαδημητρίου.

Διάχυτη ήταν σ' όλους η χαρά για την επιτυχία αυτή των δυο Ενώσεων Πιερίας και Ημαθίας για την οργάνωση των ευρωπαϊκών αγώνων ποδοσφαίρου στην Κατερίνη και Βέροια υποσχόμενοι ότι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την μεγαλύτερη επιτυχία των αγώνων.

Τέλος ο ιδιοκτήτης των Ξενοδοχείων κ. Βασίλης Λάμπρου συνεχάρη όλους για την πρωτοβουλία ιδιαίτερα τα Δ.Σ. των ΕΠΣ Πιερίας και Ημαθίας, προεξοφλώντας για την επιτυχία. «Η διαμονή στα ξενοδοχεία μας θα είναι άριστη γιατί έχουμε εμπειρίες και από άλλες διοργανώσεις. Θα είμαστε πάντα δίπλα σας σ' ότι χρειαστείτε» είπε χαρακτηριστικά, ενώ έκανε αναφορά στην τεχνολογία των Ξενοδοχείων καθώς και στον εξοπλισμό που είναι «τελευταίου τύπου".

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην σύσκεψη παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Κατερίνης κ. Παπαζιώγας Νικόλαος, επίσης η αντιδήμαρχος Δίου Ολύμπου κ. Σοφία Ζουρζούρα καθώς και τα Δ.Σ. των δυο ποδοσφαιρικών ενώσεων.

Ακολούθησε από εκπρόσωπο της Ε.Π.Ο. κ. Γιάντσιο η παρουσία σε video του φακέλου για τους ευρωπαϊκούς αγώνες που θα γίνουν το καλοκαίρι του 2015.

Αναφορά στις επισκέψεις των αγωνιστικών χώρων - γηπέδων έκαναν οι εκπρόσωποι της ΟΥΕΦΑ και έκανα γνωστό πως την άνοιξη του 2014 θα γίνει η δεύτερη συνάντηση για τυχόν παραλείψεις ή προβλήματα.

Ακολούθως οι παράγοντες επισκέφτηκαν τα γήπεδα Λιτόχωρου, Λεπτοκαρυάς, Μαρτίου, Βατανιακού, Α.Ε. Ποντίων κ.λ.π.