ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Εθνικός Γαζώρου - Πιερικός 0-0 Εκτός έδρας βαθμό ο Πιερικός


Πολύ εύκολα θα ξεχάσουν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο δημοτικό στάδιο των Σερρών το ματς ανάμεσα στον Εθνικό Γαζώρου και τον Πιερικό.
Οι δυο ομάδες κόλλησαν στο μηδέν.... παίρνοντας από έναν βαθμό, στην προσπάθεια που κάνουν να μπουν στα πλέι όφ της ανόδου.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις που έγιναν ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, με τις δυο ομάδες να προσέχουν πολύ τα μετόπισθεν.
Το σουτ του Καθάριου στο 33' για τον Πιερικό ήταν η μεγαλύτερη ευκαιρία αλλά δεν έγινε το γκολ που έψαχναν οι φιλοξενούμενοι. Στην επανάληψη οι Σερραίοι ανέβασαν την απόδοσή τους, χωρίς όμως αποτέλεσμα και το 0-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο λεπτό.
ΕΘΝΙΚOΣ ΓΑΖΏΡΟΥ: Mέλκας, Κουκόλης, Μερεσιώτης, Δέντσας, Τζούριτς, Χατζηδημητρίου, Παπαδόπουλος (57΄ Παπαβασιλείου), Κωνσταντινίδης(46΄ Τσουβαλτσίδης), Σκέριαντς, Ναστέφσκι, Σέρντιτς (75΄ Γαϊδαρτζής)
ΠΙΕΡΙΚΌΣ: Λαμπάκης, Κέρι, Καθάριος Π. (76΄ Παπατόλιος), Αθανασίου, Σερέτης, Ιασωνίδης, Ντόϊκιτς, Κρουσταλέλης, Ελευθεριάδης (99΄ Μπρίτο), Στεφανίδης, Ιορδανίδης Γ. (71΄ Αποστολίδης)

http://pieriasport.blogspot.gr