ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

17 Νοέμβριος 2013, ο “Κοσμάκης” γιορτάζει τα ΤΑΝΚΣ που έγιναν ΜΑΤ!



Σε μία αποστροφή του λόγου του πρωθυπουργού μία λέξη γλίστρησε από το νου στη γλώσσα και μαρτύρησε τι σημαίνουν γι’ αυτόν οι πολίτες αυτής της χώρας, ο λαός (λας, λαάς) που είναι η ψυχή της! Με το σώμα γερμένο και σκυμμένο, το βλέμμα χαμηλό και κατευθυνόμενο προς τα έδρανα και μειδίαμα μειλίχιο και ειρωνικό απευθύνεται στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης «Ο κοσμάκης δεν σας ακολουθεί…»!
Ο «κοσμάκης» εξαθλιωμένος και εξανδραποδισμένος και χειροπόδαρα δεμένος με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, διατάγματα και άλλα… οδεύει στον αφανισμό διότι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση του με όσους βουλευτές την στηρίζουν, «εργάζονται» πολύ και απεργάζονται τη «σωτηρία» της χώρας και επιπλέον απαξιώνουν και ειρωνεύονται! Οι υπουργοί νομίζουν ότι μπορούν να κοροϊδεύουν τον «κοσμάκη». Από την άλλη η Αξιωματική Αντιπολίτευση περιμένοντας την «κατάλληλη στιγμή» μεταμορφώνεται σε κόμμα ίδιο με τη συμπολίτευση! Οι διάλογοι μέσα στη Βουλή προκαλούν κλαυσίγελο που μεταστρέφεται σε αποστροφή και θυμό του «κοσμάκη»!
Ο θυμός (θυμικό) είναι υγεία και μόνο όταν ξεφεύγει από τον έλεγχο του νου γίνεται οργή.
Όταν οι μεν «σώσουν» τη χώρα για να μας ξαναχώσουν περιχαρείς σε ένα νέο κύκλο των «αγορών» και οι δε πετύχουν την «κατάλληλη στιγμή», ο «κοσμάκης»  δηλαδή εμείς οι Έλληνες πολίτες δεν θα είμαστε εδώ! Και επειδή δεν είναι και τόσο δύσκολο οι ευφυΐες τους να το καταλάβουν πιστεύω ότι το επιδιώκουν!
Το μόνο που μένει ν’ ακούσουμε είναι ότι τους Γερμανούς εμείς τους φωνάξαμε το ’40 να μας «σώσουν»!
Τώρα που τα ΜΑΤ αντικατέστησαν τα ΤΑΝΚΣ, τα χημικά και κάθε είδους ψεκασμοί τις σφαίρες, τώρα το μόνο που απέμεινε στη Βουλή είναι να μην μας κοροϊδεύει με τον «Μανωλιό που έβαλε τα ρούχα του αλλιώς» και ν’ αρχίσουν τα Δημοψηφίσματα για ΟΛΑ τα θέματα, ένα προς ένα και όχι μέσω διαδικτύου αλλά με χαρτάκια που καταμετρούνται και ελέγχονται!
Μόνο με ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ θα πείσουν τον «κοσμάκη»!
Και ας τολμήσει κάποιος να πει ότι το απαγορεύει η Δανειακή Συμφωνία, ας το πει τέλος πάντων!



 


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2kscb026J