ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Το "Εδώ Πολυτεχνείο" του 2013: Το CD "Ντίλερ, Κίλλερ και ΣΙΑ" Στο ΧΩΝΙ αυτή την Κυριακή!

Αυτή την Κυριακή, ο Νοέμβριος έχει 17.
Αυτή την Κυριακή, γιορτάζουμε (και αναπολούμε) το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ.
Αυτή την Κυριακή, αναβιώνει το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ μέσα από Το ΧΩΝΙ, την εφημερίδα της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!

Σαράντα χρόνια μετά, «ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ» φωνάζει το cd «ΝΤΙΛΕΡ, ΚΙΛΛΕΡ και ΣΙΑ» των Γιάννη Ζουγανέλη και Κώστα Γεωργουσόπουλου (Κ.Χ. Μύρη), με 14 πολιτικά τραγούδια -μανιφέστα για την ελευθερία της πατρίδας μας.
Το CD - ΤΟΜΗ στο δράμα που βιώνει η ελληνική κοινωνία, «ΝΤΙΛΕΡ, ΚΙΛΛΕΡ και ΣΙΑ» έρχεται να σπάσει τη ΣΙΩΠΗ, στις 17 Νοεμβρίου, με την κυριακάτικη εφημερίδα Το ΧΩΝΙ.

Λαζόπουλος, Μπουλάς, Στόκας, Λ. Παπαδόπουλος, Μακεδόνας, Κοντογιάννης,
Μάλφα, Σιδέρη, Κικίδη, Καρελάς, Ζιώγαλας, Κοτανίδη και ο ίδιος ο Ζουγανέλης. Όλοι αυτοί σε ένα cd... Αυτό που θα βρείτε στις 17 Νοεμβρίου Στο ΧΩΝΙ.

Μετά από χρόνια ΣΙΩΠΗΣ, το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ είναι και πάλι εδώ, για να αφυπνίσει και να εμπνεύσει τον δοκιμαζόμενο Έλληνα.

Κάθε νότα του Γιάννη Ζουγανέλη, κάθε στίχος του Κώστα Γεωργουσόπουλου (Κ.Χ. Μύρη) και ένα ισχυρό χτύπημα στο στομάχι όσων παλεύουν να μας πείσουν ότι «πάμε καλά» και πως «οι θυσίες γίνονται για το καλό της πατρίδας».

Μια μουσική συλλογή που κυκλοφορεί μαζί με Το ΧΩΝΙ και δεν πρέπει να λείψει από κανένα σπίτι Έλληνα. Τραγούδια που αφυπνίζουν, μελωδίες που χαλυβδώνουν τη διάθεση για ανατροπή, στίχοι που λένε όλη την αλήθεια για το σήμερα και εκφράζουν την προσδοκία για το αύριο!

ΝΤΙΛΕΡ, ΚΙΛΛΕΡ και ΣΙΑ: Στο ΧΩΝΙ της 17ης Νοεμβρίου.

Αυτή τη φορά, η αλήθεια που επιμελώς σας κρύβουν ΚΑΙ ακούγεται ΚΑΙ διαβάζεται!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >>>

http://www.toxwni.gr/xoni-apokleistika/item/8057-to-edo-politexneio-tou-2013-ntiler-killer-kai-sia-mazi-me-to-xoni-aitin-tin-kiriaki-epitelous-to-politiko-tragoudi-einai-kai-pali-edo