ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Τι θα γίνει με τις συντάξεις! Η μελέτη-«βόμβα» ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Στο ΧΩΝΙ της Κυριακής

Θα πάρω σύνταξη; Πότε και πόση;

Κινδυνεύει η σύνταξή μου να μειωθεί κι άλλο;

Τι θα γίνει με το ΕΚΑΣ; Το εφάπαξ; Τις επικουρικές; Θα συνεχίσουν να υπάρχουν;

Η μελέτη-«βόμβα» για τις επιπτώσεις των μνημονίων και της συνέχισης της εφαρμογής τους στο ασφαλιστικό μας σύστημα. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Στο ΧΩΝΙ αυτής της Κυριακής!

Όλη η αλήθεια για τη μεγάλη κλοπή του ιδρώτα των Ελλήνων εργαζομένων, με νούμερα και αποδείξεις. Αποκαλύπτουμε ποιος ευθύνεται για τη σημερινή κατάντια. Ξεδιπλώνουμε, με κάθε λεπτομέρεια, τον «οδικό χάρτη» του αδιεξόδου προς το οποίο κατευθύνεται το συνταξιοδοτικό. Για να ξέρετε τι σας περιμένει.

Πρώτη φορά βλέπει το φως της δημοσιότητας μια τόσο μεγάλη έρευνα για τις συντάξεις και τα ασφαλιστικά Ταμεία. Μόνο Στο ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή.


----
ΕΠΙΣΗΣ:
Το «Εδώ Πολυτεχνείο» του 2013: Το CD «Ντίλερ, Κίλλερ και ΣΙΑ» Στο ΧΩΝΙ αυτή την Κυριακή!

Σαράντα χρόνια μετά, «ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ» φωνάζει το cd «ΝΤΙΛΕΡ, ΚΙΛΛΕΡ και ΣΙΑ» των Γιάννη Ζουγανέλη και Κώστα Γεωργουσόπουλου (Κ.Χ. Μύρη), με 14 πολιτικά τραγούδια-μανιφέστα για την ελευθερία της πατρίδας μας.

Λαζόπουλος, Μπουλάς, Στόκας, Λ. Παπαδόπουλος, Μακεδόνας, Κοντογιάννης, Μάλφα, Σιδέρη, Κικίδη, Καρελάς, Ζιώγαλας, Κοτανίδη και ο ίδιος ο Ζουγανέλης. Όλοι αυτοί σε ένα cd... Αυτό που θα βρείτε στις 17 Νοεμβρίου Στο ΧΩΝΙ.

Μετά από χρόνια ΣΙΩΠΗΣ, το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ είναι και πάλι εδώ, για να αφυπνίσει και να εμπνεύσει τον δοκιμαζόμενο Έλληνα.

ΝΤΙΛΕΡ, ΚΙΛΛΕΡ και ΣΙΑ: Στο ΧΩΝΙ της 17ης Νοεμβρίου.


Το ΧΩΝΙ, κάθε Κυριακή στα περίπτερα όλης της Ελλάδας.