ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Πικάντικα, βρώμικα και ερεθιστικά μυστικά που απογειώνουν τα ζώδια ή αλλιώς τι… τα ανάβει!

Πικάντικα, βρώμικα και ερεθιστικά μυστικά που απογειώνουν τα ζώδια ή αλλιώς τι… τα ανάβει!
Πώς θα κατακτήσεις άραγε έναν Ζυγό, ή πώς θα σε προσέξει ένας Κριός; Τι είναι εκείνο που συναρπάζει σεξουαλικά τα ζώδια και ποιά είναι τα φετίχ τους;
Σε όλα τα καυτά αυτά ερωτήματα δίνει απαντήσεις το astrology.gr με λεπτομερείς, «dirty» και πικάντικες πληροφορίες. Μυστικά για ένα επιτυχημένο κρεβάτι, τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό τους, τι τα ανάβει, τι τα ξενερώνει και πολλά άλλα, ανακαλύπτοντας τη σεξουαλικότητά σου καθώς και του προσώπου που σε ενδιαφέρει!
Διαβάστε τι πραγματικά ανάβει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά…
Κριός
Δεδομένου ότι κρύβει μέσα σου το αρχέγονο, συνήθως ο Κριός ευχαριστιέται τις ανεπιτήδευτες και γεμάτες αδρεναλίνη εμπειρίες. Τα πικάντικα αρώματα, οι χτύποι του κρεβατιού στον τοίχο ή τα τριξίματα, το πρωινό σεξ ή το σεξ στο ντους, το τράβηγμα των μαλλιών και η σεξουαλική πάλη με τον παρτενέρ του είναι τα κύρια στοιχεία που μπορούν να τον φτάσουν στην κορύφωση.
Ταύρος
Φτιαγμένος για αισθησιακές εμπειρίες, ο Ταύρος θέλει να έχει όλο το πακέτο σε κάθε ερωτική του συνεύρεση. Απολαμβάνει το πολύ και όμορφο, το καλό φαγητό, το αργό ηδονικό σεξ, τα βαθιά φιλιά, τα δαγκώματα στο λαιμό και φυσικά τη σοκολάτα σε κάθε της χρήση.
Δίδυμοι
Το πιο πολυάσχολο ζώδιο του ζωδιακού είναι σε πλήρη εγρήγορση και το συγκινεί οτιδήποτε κινείται στους δικούς του ρυθμούς. Πέρα από τα πνευματώδη πειράγματα, έχουν κόλλημα με τα χέρια, το στοματικό σεξ, το γρήγορο σεξ, τα κραγιόν, το ανεπαίσθητο γαργάλημα και την χρήση ερωτικών παιχνιδιών.
Καρκίνος
Μπορείτε να προκαλέσετε εγκεφαλικό σε ένα Καρκίνο, αν έχετε κάτι που του ξυπνά το αίσθημα της στοργής. Έχουν την τάση να λατρεύουν τα στήθη, το δέρμα, τις θηλές, τα χάδια στο στομάχι, το πιπίλισμα και να παίζουν ρόλους, ιδιαίτερα οι γυναίκες όπως αεροσυνοδού, νοσοκόμας, καμαριέρας.
Λέων
Η μεγαλοπρέπεια αλλά και κάποιο είδος τελετουργίας στο σεξ μαζί με μια δόση επιδειξιμανίας είναι αυτά που ξυπνάνε το Λέοντα. Λατρεύουν πολύ τα υπονοούμενα στο φλερτ, τα μακριά μαλλιά, το δάγκωμα, τις γρατζουνιές, το σεξ στην παραλία και το στριπτίζ.
Παρθένος
Ένα εργατικό ζώδιο, όπως ο Παρθένος, έχει πολύ στενή σχέση με τη σκληρή δουλειά μέχρι το σημείο της... σκλαβιάς, οπότε εύκολα θα μπορούσε αυτό να μεταφερθεί και στο σεξ εφόσον το δέσιμο ή υποταγή είναι κάτι που απολαμβάνει. Επίσης, τα εσώρουχα από λάτεξ, το μπανιστήρι και ο ρόλος γιατρού/νοσοκόμας.
Ζυγός
Το μέρος του σώματος που συνδέεται συνήθως με το Ζυγό είναι οι γλουτοί. Από αυτό καταλαβαίνουμε ότι λατρεύουν χάδια, δαγκωνιές, μπατσάκια ή πιασίματα στο συγκεκριμένο σημείο αλλά και ό, τι έχει να κάνει με εναλλαγή ρόλων στο σεξ μέχρι και το cross-dressing (γυναίκες ντυμένες με αντρικά ρούχα ή εσώρουχα και το ανάποδο).
Σκορπιός
Ο Σκορπιός είναι το κατεξοχήν ζώδιο της νύχτας και σε αυτήν απελευθερώνεται. Η απόλυτη απόλαυση συνήθως επιτυγχάνεται με το δέσιμο των χεριών ή των ματιών καθώς αγαπά το μυστήριο, την αυθεντική μυρωδιά του σώματος, το σεξ μέσα στο νερό, σε σκοτεινά σοκάκια ή πίσω από παρκαρισμένα αυτοκίνητα.
Τοξότης
Η περιπέτεια και ο Τοξότης πάνε παρέα, οπότε μπορείτε να βάλετε με το νου σας διάφορα. Είναι αυτός που απολαμβάνει περισσότερο το σεξ σε εξωτερικούς χώρους μόνο και μόνο γιατί τον εξιτάρει ο φόβος ότι θα γίνει τσακωτός. Επίσης, επιτραπέζια παιχνίδια με τον ηττημένο να γδύνεται, τύπου strip poker και εσώρουχα που διακρίνονται ελαφρώς πίσω από τα ρούχα.
Αιγόκερως
Αν ένας Αιγόκερως θέλετε να φτάσει εκεί όπου ανήκει, στην κορυφή, τότε πάρτε μια ιδέα τι μπορεί να τον εξιτάρει. Τα ψηλά τακούνια, οι μεγαλύτερης ηλικίας άντρες ή γυναίκες λόγω εμπειρίας, τα προκλητικά εσώρουχα και το σεξ κρυφά στο χώρο εργασίας ή του τύπου «τιμωρία στο άτακτο παιδί».
Υδροχόος
Δεδομένου ότι το συγκεκριμένο ζώδιο είναι πολύ μπροστά από την εποχή του, ο Υδροχόος πάντα θα λατρεύει ό, τι είναι ασυνήθιστο, απρόβλεπτο ή ας πούμε φουτουριστικό στο σεξ. Ως γνωστόν απολαμβάνει το τηλεφωνικό σεξ ή αυτό στο διαδίκτυο αλλά και το ομαδικό σεξ σαν εμπειρία, τα ερωτικά παιχνίδια, βοηθήματα και τα βρώμικα λόγια.
Ιχθύς
Η λόξα ενός Ιχθύ είναι τα πόδια, οπότε το πιπίλισμα των δαχτύλων είναι μέσα σε αυτά που τον φτιάχνει. Το ίδιο και τα παπούτσια αλλά και μάσκες, χειροπέδες κι ό, τι παραπέμπει σε σαδομαζοχισμό. Επίσης, επειδή η εικόνα είναι αυτή που τους δημιουργεί φαντασιώσεις τους αρέσει πολύ να παρατηρούν το σύντροφό τους να γδύνεται, να τον φωτογραφίζουν ή να τον βιντεοσκοπούν.