ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Επωδός στη γυναικεία «χειραφέτηση» ή αλλιώς όσα πρέπει να ξέρουν οι γυναίκες για το σεξ

gunaikeios-orgasmos-570
Φτάνει η μεγάλη στιγμή για σένα που θα κάνεις σεξ για πρώτη φορά. Κι όταν λέμε «σένα», εσύ είσαι γυναίκα. Κι όταν λέμε γυναίκα εννοούμε μια άβγαλτη κορασίδα που δεν ξέρει που της παν΄τα τέσσερα. Κι όταν λέμε 4 εννοούμε αυτό που καταλαβαίνεις. Κι όταν λέμε σεξ εννοούμε όλα όσα σε βάζουν στη διαδικασία να το κάνεις.
Γιατί όταν έρχεται εκείνη η στιγμή άλλα έχεις στο μυαλό σου και άλλα γίνονται. Και συνήθως αυτά τα δεύτερα άλλα είναι χειρότερα από τα πρώτα. Για να μην παρασύρεσαι απ΄όσα βλέπεις και ακούς, για να προσέχεις και να προφυλάσσεσαι αυτά είναι όλα όσα χρειάζεται και πρέπει να ξέρεις για το σεξ πριν το σεξ.
1. Μετά την ολοκλήρωση δεν κάνεις αγκαλίτσες και φιλάκια στο κρεβάτι, αλλά πας να πλυθείς. Εκτός κι αν νομίζεις ότι παίζεις σε καμιά ρομαντική ταινία.
2. Επειδή είναι άντρας δε σημαίνει ότι έχει μεγαλύτερη σεξουαλική εμπειρία από εσένα.
3. Μπορείς να κάνεις όσο σεξ θες με όποιον θες. Κανείς δε θα σε κακοχαρακτηρίσει αν είσαι εξ αρχής σαφής.
4. Καλό σεξ δε σημαίνει απαραίτητα την  ύπαρξη συναισθημάτων μεταξύ των συμμετεχόντων. Γι΄αυτό μη μας πρήζετε τα ούμπαλα με ερωτήσεις για το που πάει η σχέση μας-ποιοςμιλησεγιασχεση- και τα τοιάυτα. Extra tip: Το καλό σεξ δεν είναι λόγος για να σκέφτεσαι το γάμο επίσης.
5. Εσείς οι γυναίκες μπορείτε να απολαύσετε όσο σεξ θέλετε, γιατί έχετε ένα όπλο ανάμεσα στα πόδια σας. Και πρέπει να το χρησιμοποιήσετε.
6. Το σεξ δεν είναι αυτό που βλέπεις στις ταινίες ή στα βίντεο πορνό. Για την ακρίβεια είναι πολύ σπάνιο να το καταφέρεις όπως το βλέπεις.
7. Το ότι μπορείς να κάνεις όσο σεξ θες δε σημαίνει ότι όποιος έρχεται και σου χώνεται θα λες πάντα ναι. Πες και κανά όχι. Θα πάθουν τίποτα τα πόδια σου όλη την ώρα ανοιχτά.
8. Γύρω στο 75% των γυναικών δεν έρχονται σε οργασμό μόνο με κολπική διείσδυση. Χρειάζεται να «χτίσεις το σπίτι και να βάλεις πόρτα πριν μπεις να κατοικήσεις». Παίξε με την κλειτορίδα, χρησιμοποίησε κάθε τρόπο.
9. Το σεξουαλικό σου ζενίθ δεν είναι απαραίτητο ότι θα έρθει στα twenty something σου. Πολλές γυναίκες βρίσκονται σε υψηλή σεξουαλική δραστηριότητα κοντά στα 40. Γι΄αυτό μην ανησυχείς αν δεν έχεις κάνει πολύ σεξ ως τα 25 σου. Όσο υπάρχει τράπουλα θα βγαίνουνε ρηγάδες.
10. Οι φοβίες και όσα σε αγχώνουν καλό είναι να συζητώνται.
11. Μάθε τι σε ερεθίζει, τι σε φτιάχνει, τι σε φέρνει σε οργασμό και...ΖΗΤΑ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΑΝΤΗΣ ΚΑΛΧΑΣ, ΟΥΤΕ ΟΝΥΧΟΜΥΡΙΣΤΕΣ. Δώσε κατευθύνσεις, δείξε μας τι σου αρέσει και θα φας καλά.