ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Δελτίο Τύπου: Η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού της Gerovital by Dr. Aslan!

Η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού της Gerovital by DrAslan!
Η κυρία Σταυρούλα Ιωαννίδου ήταν η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού της Gerovital που πραγματοποιηθήκε κατά τη διάρκεια της Εμποριοβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας.
Η κ. Ιωαννίδου παρέλαβε το δώρο της, μία πλήρη σειρά περιποίησης, από το φαρμακείο του κ. Παπαμάνου στην Πλατεία Ελευθερίας Κατερίνης.
Η Gerovital συμμετείχε στην έκθεση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Κατερίνη, όπου περισσότεροι από 400 επισκέπτες κέρδισαν και πρόκειται να παραλάβουν τις επόμενες ημέρες δείγματα της μοναδικής ποιότητας καλλυντικών της διάσημης γεροντολόγου Ασλάν από τη Ρουμανία (γνωστη ως η γεροντολόγος της Μαρία Κάλλας, της Μάρλεν Ντίντριχ, του Τζων Κέννεντυ, του Κωνσταντίνου Καραμανλή κλπ).
Τα προϊοντα Gerovital by Dr.Aslan μπορείτε να τα βρειτε στο φαρμακείο του κ. Παπαμάνου καθώς και σε άλλα επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Πιερία.
Όσοι και όσες επιθυμουν να παραλάβουν δωρεάν δείγματα, μπορούν να στείλουν e-mail στο gerovital.pieria@hotmail.com με τον τύπο του δέρματος και την ηλικία και η Gerovital by Dr.Aslan που εκπροσωπείται στην Πιερία από την ΑΦΟΙ Π. Παπαγεωργιάδη ΟΕ, θα υποδείξει τα κατάλληλα προϊόντα που χρειάζονται.