ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Κοψίματα και ερεθισμοί τέλος! – Κάνε το ξύρισμα απόλαυση με τη μοναδική σειρά προϊόντων της NIVEA MEN

NFM_12448_Ignite_BTL_Application_05
Το ξύρισμα είναι το άλφα και το ωμέγα στο σύγχρονο grooming του άντρα.
Οι εμφανίσεις του απαιτούν αψεγάδιαστο παρουσιαστικό και λαμπερό πρόσωπο που να μπορεί να τονίζει την αρρενωπότητα του.
Η NIVEA ΜΕΝ προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων ξυρίσματος, για να βεβαιώσει πως το ξύρισμα δεν θα γίνει ποτέ ξανά Γολγοθάς! Αφρός, τζελ αλλά και κρέμα ξυρίσματος για αυτούς που απολαμβάνουν ένα παραδοσιακό ξύρισμα. Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, το 23.6% των αντρών που ξυρίζονται αγνοούν τα προβλήματα που μπορούν να τους προκαλέσουν οι ερεθισμοί.
Αναλόγως των αναγκών τις επιδερμίδας σου μπορείς να επιλέξεις ποιο προϊόν NIVEA MEN είναι κατάλληλο για εσένα:
Έχεις σκληρά γένια: Τότε ο αφρός ξυρίσματος Originals για σκληρά γένια είναι για εσένα. Μαλακώνει και τα πιο σκληρά γένια χάρη στα ενεργά ενυδατικά συστατικά και εκχυλίσματα αλόης που περιέχει.
Έχεις ιδιαίτερα ευαίσθητη επιδερμίδα; Η σειρά Sensitive προστατεύει από ερεθισμούς, κοκκινίλες και την αίσθηση καψίματος που προκαλεί το ξύρισμα. Επίλεξε ανάμεσα στον αφρό, το τζελ ή την κρέμα της σειράς!
Για να προστατευτείς από μικροκοψίματα που προκαλεί το ξύρισμα, μπορείς να διαλέξεις τη σειρά Silver Protect, η οποία χάρη στα ιόντα αργύρου που περιέχει δρα ως ασπίδα προστασίας για την επιδερμίδα και εμποδίζει τους μικροτραυματισμούς του ξυρίσματος.
Κράτησε την επιδερμίδα σου ασφαλή από κοψίματα, πες αντίο στους ερεθισμούς και γνώρισε την εμπειρία μέσα από τα μοναδικά προϊόντα της NIVEA MEN.