ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Η παραδοχή του Μέσι ότι όταν ήταν 11χρονών έκανε ενέσεις!

messi-570
Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν αποσπάσματα από την αυτοβιογραφία του Λιονέλ Μέσι δια χειρός Γκιγιέμ Μπαλάγκουε για τα παιδικά χρόνια του Αργεντινού σταρ.
Ο ειδικός του ποδοσφαίρου Γκιγιέμ Μπαλάγκουε στο νέο του βιβλίο πραγματεύεται τη ζωή του Λιονέλ Μέσι και τα πρώτα κείμενα που βγήκαν στην επιφάνεια αναφέρουν ότι σε ηλικία 11 ετών ο Μέσι έκανε ενέσεις για να ψηλώσει.
"Όταν ήμουν 11 ετών ανακάλυψαν ότι είχα ανεπάρκεια αυξητικής ορμόνης και άρχισα θεραπεία που θα με βοηθούσε να μεγαλώσω. Κάθε βράδυ έπρεπε να κάνω ενέσεις στα πόδια μου και όλο αυτό για μία περίοδο τριών χρόνων. Ήμουν τόσο μικρόσωμος, που σχολίαζαν πως όταν πήγαινα στο γήπεδο ή στο σχολείο έμοιαζα ο μικρότερος απ' όλους. Αυτό συνέβαινε μέχρι που ολοκλήρωσα τη θεραπεία και άρχισα να αναπτύσσομαι φυσιολογικά", δήλωσε ο ίδιος ο Μέσι για το πρόβλημα που αντιμετώπισε και τη θεραπεία που ακολούθησε.
Όπως αναφέρεται στο βιβλίο, ο άσσος της Μπαρτσελόνα παραδέχθηκε ότι «Το να είσαι μικρόσωμος σου επιτρέπει να είσαι πιο γρήγορος και ευκίνητος και αυτό με βοήθησε όταν έπαιζα ποδόσφαιρο».