ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

ΘΕΜΑ 1ο: Στάση Εργασίας  
            Σας κοινοποιούμε το σχετικό έγγραφο της Δ.Ο.Ε., σύμφωνα με το οποίο επιδιώκουμε να ακυρώσουμε την προγραμματισμένη διεξαγωγή σεμιναρίου, με θέμα «αξιολόγηση εκπαιδευτικού έργου», που διοργανώνει η Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής, την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013 από 12:00μ.μ. έως 14:00μ.μ., στη Σχολική Μονάδα του Νηπιαγωγείου Μεθώνης Πιερίας.
            Για το λόγο αυτό
προκηρύσσουμε τρίωρη στάση εργασίας
τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013 από ώρα 11:00π.μ. έως 2:00 μ.μ
προκειμένου οι συνάδελφοι νηπιαγωγοί να μην παρευρεθούν στο σεμινάριο.
            Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας θα παρεμβαίνει με ανάλογο τρόπο σε επικείμενες διοργανώσεις σεμιναρίων, στις οποίες θα προβαίνουν οι Σχολικοί Σύμβουλοι Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας.

ΘΕΜΑ 2ο: Κλιμάκιο της Δ.Ο.Ε.
           Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 12:00 θα παρευρίσκεται κλιμάκιο της ΔΟΕ, μαζί με το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Πιερίας, στη Σχολική Μονάδα του Νηπιαγωγείου της Μεθώνης, όπου προγραμματίσθηκε να διεξαχθεί το παραπάνω σεμινάριο «αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου».
Η παρουσία μας εντείνει την προσπάθεια αποτροπής πραγματοποίησης δράσεων που αφορούν τη διαδικασία της αυτοαξιολόγησης της σχολικής μονάδας αλλά και τη γενικευμένη εφαρμογή της «αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου».
           
            ΘΕΜΑ 3ο:  Δραστηριότητες Συλλόγου   
            Σας ενημερώνουμε ότι η συνάντηση των Διευθυντών των Σχολικών Μονάδων Πιερίας με το κλιμάκιο της Δ.Ο.Ε. θα γίνει σήμερα στις 5:00μ.μ. αντί στις 1:00 μ.μ., στο 4Ο Δημ. Σχολείο Κατερίνης.
                        Σας υπενθυμίζουμε ότι σήμερα στις 6:00μ.μ., στο 4ο Δημ. Σχολείο Κατερίνης, θα διεξαχθεί συνάντηση των μελών του προεδρείου της Δ.Ο.Ε. με όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, για να συζητηθούν όλα τα επίκαιρα θέματα που απασχολούν τον Κλάδο (αυτοαξιολόγηση, ωράριο εκπαιδευτικών, παρουσιολόγιο, πειθαρχικό, κατάργηση Γενικών Συνελεύσεων, my school κ.ά.).



                                                  Για το Δ.Σ.

      Η Πρόεδρος                                                                     Η Γραμματέας

            Βάσσου  Φρειδερίκη                                                     Κατιμερτζή  Μαγδαληνή